Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/L. Miért nem jutok el az orgazmusig? Maszturbálással sem sikerült, még. Amikor már nagyon élvezem, remegek és abba marad az élvezet.
Nem szabad várni. Merülj el abban, hogy csak simán élvezed a fiút. Próbáld őt kényeztetni, élvezd ahogy ő élvezi. NE várd és ne akard! Magától fog jönni. Légy szerelmes belé.
Ehhez soksok idő kell. Van hogy akár 3 óra. Ehhez megfelelő párt találni nehéz, ne a vasalthajú kis taknyok közt keresd, de az izompólós diszkómajmok se biztos hogy bírnák addig. Nézz ki egy normális, visszafogott srácot. Aki szeret.
Ha arra gondolsz hogy "el akarok menni " akkor sosem fog sikerülni.
Ne görcsölj csak élvezd a szexet! 34/F
Szerintem lelki eredetű a dolog. Nem biológiai. Nekem volt egy olyan barátnőm (17) aki egy-két nyomorék sráccal volt, csak beleverték a faszukat. Aztán jöttem én, és egy hónapig csak azon voltam, h neki sikerüljön. Próbálkoztam órákon keresztül és végül meglett az eredmény. Olyannyira, h késöbb decilitereket ejakulált :D
Már nem vagyunk 1ütt, de mai napig hálás!
Szal csak alanyt kell találni. Tipp.: Táncos helyeken: klubbok, bárok érdemes vadászni a jó mozgású fiúkra.
21/F
"Tipp.: Táncos helyeken: klubbok, bárok érdemes vadászni a jó mozgású fiúkra. "
fasza... éjjeli ribancot csináltál belőle.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!