Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17/L. Miért nem jutok el az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17/L. Miért nem jutok el az orgazmusig? Maszturbálással sem sikerült, még. Amikor már nagyon élvezem, remegek és abba marad az élvezet.

Figyelt kérdés
Volt már 2-3 aktusom is.Amikor elveszítettem a szüzességem akkor pár ki-be tolás után elélvezett a fiú és ennyiben maradt az egész.Utánna kidobott. Később is volt aktusom egy másik fiúval.De ő sem tudott eljuttatni az orgazmusig.Mi lehet ennek az oka?Lelki alapon játszódhat le?Élvezem és vágyom a sex után, de amikor már várnám az orgazmust abbamarad az egész.Lehet ez ellen tenni valamit? Volt már valaki hasonló helyzetben?
2011. ápr. 12. 18:11
 1/4 anonim válasza:

Nem szabad várni. Merülj el abban, hogy csak simán élvezed a fiút. Próbáld őt kényeztetni, élvezd ahogy ő élvezi. NE várd és ne akard! Magától fog jönni. Légy szerelmes belé.

Ehhez soksok idő kell. Van hogy akár 3 óra. Ehhez megfelelő párt találni nehéz, ne a vasalthajú kis taknyok közt keresd, de az izompólós diszkómajmok se biztos hogy bírnák addig. Nézz ki egy normális, visszafogott srácot. Aki szeret.

2011. ápr. 12. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolsz hogy "el akarok menni " akkor sosem fog sikerülni.

Ne görcsölj csak élvezd a szexet! 34/F

2011. ápr. 12. 19:19
 3/4 anonim válasza:

Szerintem lelki eredetű a dolog. Nem biológiai. Nekem volt egy olyan barátnőm (17) aki egy-két nyomorék sráccal volt, csak beleverték a faszukat. Aztán jöttem én, és egy hónapig csak azon voltam, h neki sikerüljön. Próbálkoztam órákon keresztül és végül meglett az eredmény. Olyannyira, h késöbb decilitereket ejakulált :D

Már nem vagyunk 1ütt, de mai napig hálás!

Szal csak alanyt kell találni. Tipp.: Táncos helyeken: klubbok, bárok érdemes vadászni a jó mozgású fiúkra.

21/F

2011. ápr. 13. 01:38
 4/4 anonim válasza:

"Tipp.: Táncos helyeken: klubbok, bárok érdemes vadászni a jó mozgású fiúkra. "

fasza... éjjeli ribancot csináltál belőle.

2011. ápr. 13. 22:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!