Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az emberek nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az emberek nagy része szereti, vagy undorodik a BDSM-től?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán mennyire ismerik ezt a fogalmat?
2011. ápr. 12. 18:06
1 2
 1/12 Moszuke ***** válasza:
85%
én már ettem is ilyet
2011. ápr. 12. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
En csak magamrol tudok beszelni, nem az emberek nagy reszerol, en ismerem a fogalmat es undoritonak tartom.
2011. ápr. 12. 18:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Az mi?
2011. ápr. 12. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem undorodnak. Ha így nem is ismerik pontosan,hogy BDSM,azt azért sejtik, hogy nem egy mindennapi dolog és aki pedig utánanéz az elkezd undorodni tőle. Tudtommal ez parafíliának minősül.
2011. ápr. 12. 18:09
 5/12 A kérdező kommentje:
És finom volt?XD
2011. ápr. 12. 18:11
 6/12 A kérdező kommentje:
Szex, szado-mazo filinggel, az egyik fél általában nagyon alá van rendelve.
2011. ápr. 12. 18:12
 7/12 Moszuke ***** válasza:
78%

na, google a barátom és wiki a barátnőm volt ismét..

hát.. ebben mit lehet szeretni? ha ép elméjű az ember akkor nem élvezi azt ha megalázhatja a párját.. vagy ha ronggyá verik.

undorodni? nincs ebben semmi "rossz".. amíg nem szarják le egymást addig minden rendben

2011. ápr. 12. 18:15
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Bondage, Domination, Sadism, Masochism = BDSM (Más feloldás szerint: Bondage, Discipline, Submission, Masochism.) Egyészen enyhétől az agyament brutalitásig mindenféle dolgokat magában foglal.

Akik undorítónak találják, azok

- általában nem tudják, hogy a rózsaszín bilincses játékok (amiken azért sokan elfantáziálnak) is ide tartoznak, illetve nem vallják be, hogy ők is játszanak olyat...

- a legbrutálabb filmet/történetet találták meg a neten, ami csakugyan gyomorforgató tud lenni, esetleg a szomszéd Manyi néni felturbózott történeteit.

2011. ápr. 12. 18:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem undorodok a BDSM-től, tudom mi az. A keményebb fajtáit embertelennek tartom és kicsit beteges, ha valakinek pl ettől áll fel, de ha neki az a boldogsága... Én a lightosabb formáit még művelem is, kis bilincs, esetleg kis paskolás (tényleg csak egy kicsi), szembekötéssel, de tényleg az a maximum. Nem lenne szívem nádpálcával neki esni a páromnak, még ha az lenne szíve minden vágya akkor se.
2011. ápr. 12. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Akik undorítónak találják, azok

- általában nem tudják, hogy a rózsaszín bilincses játékok (amiken azért sokan elfantáziálnak) is ide tartoznak, illetve nem vallják be, hogy ők is játszanak olyat...

En utalom, bilincsen sem szoktam fantazialni, mert rossz emlekek jutnak eszembe rola.

2011. ápr. 12. 18:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!