Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam egy fiú barátom tudtára, hogy bejön és szívesen töltenék vele egy estét?
Figyelt kérdés
Pár éve ismerem, de mostanában többet találkozunk, de csak barátokként. Megbízunk egymásban, sokat vagyunk együtt ketten, jól érezzük magunkat egymással, sokszor megölel vagy megfogja a kezem de mégse soha semmi nem történt köztünk. Mindketten szinglik vagyunk és arra gondoltam,hogy amíg egyikünknek sincs kapcsolata néha alhatnánk egymásnál... Hogy csináljam? Még sose volt ilyen "szexpartnerem". Nem akarok túl rámenős lenni vagy ciki helyzetbe kerülni és elveszíteni a barátságát. 20/L2011. ápr. 12. 17:02
1/5 anonim válasza:
Nekem miért nincs egy ilyen csajhaverom se? :(
2/5 anonim válasza:
Kérdésedben benne van a válasz. Mondd azt neki, hogy bejössz és szívesen töltenék veled egy estét. Bár ha jól értem soraidat nem csak egy estéről lenne szó. A Csak sexre kellesz című film, bár nem túl jó, de azt jól mutatja, hogy minimum az egyik félben egy idő után megváltozik valami.
Elég ha csak az egyikőtök másként fog érezni, máris oda a barátság. Megéri?
Különben meg ha jól megértitek egymást, és sexeltek, akkor ezt akár már járásnak is lehetne majd nevezni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg ne mondj semmit, egyszerűen hagyd megtörténni és utána kérj folytatást. Az számomra közönséges lenne,ha mondanék egy szót is. Nő vagy, a hódítás neked is a génjeidben van, szóval egyszerűen hagyd megtörténni:)
4/5 anonim válasza:
Menjetek el szórakozni, és spiccesen kellesd magad. Lehets zkihívó is, ha bejössz neki, úgyis rádmászik.
Ha jól jön ki a dolog, akkor elmondhatod neki az ötletedet - ha nem, akkor meg rákenheted az alkoholra.
5/5 anonim válasza:
Hasonló szitu, én úgy vettem rá, hogy azt mondtam, hogy a haverjával nem-e tudna összehozni, mert tök szép testű, izmos pasi(mert ő is az) és nekem kellene egy rendszeres szexpartner, aki nem akar ilyen szerelmetes komoly kapcsolatot, csak szexet. Egyből feltámadt benne a férfi, hogy nehogymár a haverját szemeljem ki a feladatra, mikor itt van ő is. A helyzet annyiban más, hogy mindkettőnknek van párja. Nekem állandó, de nagyon kicsi szerszámú a hapsim, de nem hagynám el senkiért, neki meg félévente másik nője van. Totál lazán kezeljük a kapcsolatunkat. Sokszor szex után megbeszéljük a gondjainkat, sőt, néha én hajtok fel neki barátnőt. Teljes mértékben számíthatunk egymásra, barátságunk töretlen, már 11 éve.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!