Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Első sorban a férfi nemi szerv méretét illetően. Elégedettek vagytok a nemi szervetek méretével, kinézetével? Van e értelme ilyenen problémázni? Magyarán hogy élitek meg az ezen való problémázást.

Másod sorban a női nemi szerv kinézetét illetően, hogy vélekedtek, mennyire fontos annak kinézete, ill. érdemes szintén ebből is problémát kreálni.

Nekem meg van erről a véleményem, de most az érdekelne, nektek mi a véleményetek, itt ezen az oldalon, ugyanis nap mint nap olvasni mindkét részről hasonló kérdéseket, amelynek a nemi szerv mérete, esztétikája a tárgy.

Természetes lányok is írhatnak, csak írják oda a nemüket.

Köszönöm előre is az őszinte válaszokat!

És normálisan, ha lehet kérnem!:)

2011. ápr. 12. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Akkora amekkora, elégedettnek kell lenni vele. Úgysem tud rajta senki változtatni. El kell fogadni úgy ahogy van, nem kell feleslegesen problémázni rajta. Hülye vagy, ha ezt nem tudod egyedül felfogni.

F/17.

2011. ápr. 12. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:
A saját péniszemet elfogadom akármilyen is, nem tudnék vele mit csinálni, ha probléma lenne vele. Egy jó kapcsolatban pedig a partner nemi szervét is elfogadnám, hacsak nem óriás kiütések, meg kelések vannak rajta! A formájába nem lehet belekötni ez is olyan egyedi, mint az ujjlenyomat! :)
2011. ápr. 12. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem vagyok vele megelégedve, de azt hiszem beláttam, hogy felesleges ezen aggódnom, úgy sem tudok változtatni rajta. Viszont vannak komplexusaim miatta.

Számomra minden női nemiszerv szép, örülnék ha egy lánnyal eljutnék végre idáig, nem érdekelne akárhogy néz is ki neki.

2011. ápr. 12. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:

lehet, hogy bennem a hiba de abszolút nem foglalkoztat a téma, hogy valyon jó-e a méretem?! statisztikailag átlagosnak mondanám, nincs vele semmi bajom.

a pun*ci kinézetével sem foglalkozom igazán, ez számomra sokadlagos tényező.

2011. ápr. 12. 17:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Az enyémmel teljesen megvagyok elégedve (xD) :D

De a kérdésed második felére egyenlőre nem tudok választ adni :D

2011. ápr. 12. 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:

A farkammal elégedett vagyok. (mit is tehetnék:)

A punci meg mindegy milyen külsőre úgyis belül van a lényeg. Ha tiszta nem pedig túrós jöhet.

2011. ápr. 12. 19:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Általában elégedett vagyok, de amikor úgy összemegy, hogy két centi, akkor bosszant, mert ugyanúgy nem tudok pisilni, mint amikor 17 centi és kőkemény. Legjobb a normál méret, mert abból van a legtöbb.
2011. ápr. 14. 20:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen, elégedetlen vagyok vele, mint sominden mással is, bár a barátnöimtöl rosszat sosem hallottam rá.

Nem valamai nagy, kb 16-17cm, viszont nyíl egyenes és beton kemény. Az még jó lenne, ha elsöre tovább bírnám, mert kicsit sz@r, ha nagyon be vagyok indulva, akkor minimum 2 menet max 6-7...

2011. ápr. 14. 20:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszoló. Köszi a válaszaitokat, de volt még egy kérdés/témakör:)
2011. ápr. 14. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:

elégedett vagyok magammal minden téren.ha a következő 120 nő azt mondaná kicsi és béna vagyok,akkor lehet elhinném.

de eddig kb 10-15 nővel voltam életemben és mindenki elégedett volt,sőt levakarni nem tudtam őket magamról.

nekem személy szerint,az olyan punci tetszik,amelyikből nem lógnak ki nagyon az ajkak,meg nem annyira rojtos.

a másikba is belerakom,de látványra nem annyira jön be a dolog.

aki ilyeneken problémázik,azok a tipikus buta emberek,a véleményüket fölöttem olvashatod.

24/ff

2011. ápr. 14. 21:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!