Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kielégítsem magam vagy ne?
Figyelt kérdés
Háromszor voltunk eddig együtt a barátommal és a harmadiknál már majdnem elmentem. Nagyon örültem ennek is mert féltem hogy nem tudok majd elmenni. Most viszont kielégíteném magam, de félek, hogyha holnap együttleszünk a barátommal nem fogom annyira kívánni, vagy nem fogok elmenni, pedig már nagyon szeretnék vele és nem akarom hogy azt higgye vele van a baj. Szerintetek?2011. ápr. 12. 16:36
1/9 anonim válasza:
Nem értem miért nem segítesz rá menet közben?! Ha d..s közben kicsit izgatod magad sokkal- de sokkal jobb lesz! És még neki is tetszeni fog a dolog!
3/9 A kérdező kommentje:
Pont most gondolkodtam ezen is, de nem egyedül vagyok itthon :) Átmenni meg nem tudok.
2011. ápr. 12. 16:46
4/9 anonim válasza:
küld el aki nálad van és hívd át a barátod. én tök simán megcsinálnám minden haverommal vagy szüleimmel.
ha nemhívod át 5 percen belül kabátot veszek és indulok. figyellek ám
5/9 A kérdező kommentje:
Végüls választ nem igazán kaptam :D arra lennék kíványcsi hogyha ma kielégítem magam, attól még lehet holnap is ugyanilyen a libidóm? :)
2011. ápr. 12. 16:54
7/9 anonim válasza:
hnap is ugyanugy fogod élvezni.hidd el még jobban .b.nőm is igy szokta.gondolj vmi nagyon izgatóra és kezd el.
8/9 TOMAtm válasza:
ez egy hetero kapcsolat?szóval te lány vagy?
9/9 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az,hogy jobb "tartalékolni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!