Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az anális szexről?
Mi próbáltuk párszor a párommal, megfelelő előkészületek után (anális zuhany, tisztálkodás). Ő nagyon élvezte, merthogy ott szűkebb vagyok, nekem viszont semmi élvezet nem volt benne. Nem volt rossz, de jó sem. Félre ne értsétek, nem kényszerít rá vagy ilyesmi :)
Az lenne a kérdés, hogy köztetek van-e olyan lány, aki élvezi az anális szexet? Ebben lehetséges a női orgazmus? Ha igen, azt "hogy kell csinálni"? Bocsánat a hülye kérdésért, de köszönöm a válaszokat előre is :)
Hát, volt már benne részem, élveztem is, de sztem a másiknak való öröm szerzés állt hátterében.
Sok lánynak a hüvelyi orgazmus is nehezen elérhető, nem tudom akkor sokaknak miért pont így sikerül, de biztos úgy van ahogy mondják, és hát egészségükre.
Ha lenne rá még igény, és olyan partnerem, párkapcsolatom, ahol ez felmerülne, lehet neki futnék még egyszer, de alapjában véve nem tartom egy természetes dolognak.
én már probáltam és nagyon jo volt :D
orgazmusom is volt
Nekem kutyában is bejön, de úgy jobb, ha a hátamon fekszek, égnek meredő (na jó, kissé azért hajlított) szétett lábakkal, ő elémtérdel, és kicsit emel a combomnál fogva.
Így szoktam a leghamarabb elmenni hátulról. :)
Nekem talán nem is maga az érzés, hanem a tudat (kissé perverz vagyok), hogy a fenekembe teszi. De a csiklómat mindig izgatom közben, vagy ő is szokta csinálni nekem, és amikor már érzem, hogy orgazmusom lenne, abbahagyom a csiklóm simogatását, és akkor tutira csak a fenekemben szoktam érzeni azt az enyhén lüktető, fenomenális érzést. Most is libabőrös vagyok, hogy erre gondolok. Nekem a kedvenc orgazmusom az ez (csak kár, hogy nem olyan hosszú, mint a hüvelyi). :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!