Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez ki tud ábrándítani?
Titeket az ki tud ábrándítani egy emberből/párkapcsolatból, hogy ha, a párátokkal borzalmas a szex? Pl.: béna
Én úgy gondolom, hogy ez is hozzátatozik egy párkapcsolathoz
Nem tudom, milyen lehet a borzalmas szex, de biztos ki tudna ábrándítani. Szerencsére ilyenben még nem volt részem.
Mondjuk az igényeimnél kevesebb szex eddig még nem ábrándított ki, mert attól, hogy kevés, nagyon jó.
hali
Az ,hogy béna nem azt jelenti ,hogy hülye is.Én azt mondom ,hogy mond/mutasd neki ,hogy neked hogy jó ,hogy tanuljon is.Mert ,ha nem mondod el neki ,hogy öreg ez így nekem nem jó akkor így fogja folytatni.Egy párkapcsolat alapja a kommunikáció.Gyakoroljatok és akkor menni fog.Gondolj csak bele,te sem voltál mindig olyan ügyes mint most.A bénaságon lehet segíteni ,ha minden más adott.
Kellemes gyakorlást:P
Igen, de egy párkapcsolathoz sok más is hozzátartozik, pl kinyitom a szám, kommunikálok vele, "terelgetem2, ill felmérem mit csinálhatok én úgy, ami gondot okozhat.
Nem bénaság kérdése, hanem sztem nagyon sok más mellett vonzalom, szeretet, szerelem, h együtt vagyok vkivel hosszabbb ideig, és együttműködünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!