Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknál is van így?
Figyelt kérdés
Az normális ha a cumizik a lány az a egyik ami leginkább bejön és mégis ha cumizik barátnőm akkor elég nehezen vagy nem tudok tőle elélvezni csak akkor ha pl kézimunkázik közben meg magától az aktustól pedig nagyon jól cumizik és fullra élvezem de mégse és volt hogy már fájt a szája is tőle így inkább kézzel fejezte be...volt hogy kéz nélkül is elélveztem de az ritka és akkor is sok idő után és engem zavar mert szegény amennyire jól csinálja olyan sok ideig kell "dolgoznia" rajtam.2011. ápr. 12. 15:38
1/3 anonim válasza:
Aranyos vagy, de van olyan srác aki a sima szopástól el sem tud menni akármennyire is élvezi. Rá kell segíteni, nincs más megoldás, ha a barátnődnek is jót akarsz.
2/3 szamo77d válasza:
Azt nem tudom, hogy másoknál hogy van. De ha nálatok most ez a helyzet, nem kell erőltetni a dolgot! Mikor jól fel-
áll, egyből hatolj be és szeretkezzetek! Hagyjátok ki a
cumit! Anélkül is jó lehet! Szeressétek egymást nagyon!
3/3 anonim válasza:
Ez igaz tényleg vannak olyanok is akik el sem vagy nagyon nehezen mennek el tőle rá kell segíteni tényleg vagy szex.
Az csak egy plusz orális kényeztetés a partner részéről
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!