Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánom úgy a szexet 22 évesen?
A gondom az, hogy -bár hiába, nagyon kívánatos a mostani párom, és az előzők is azok voltak-, de valamiért nem kívánom annyira a szexet. Sőt talán Nekem a havi kettő is elég lenne, de persze, ez otthon nem elég. Néha nagyon rám jön, hogy szeretkezhetnék, valamikor viszont gondolni sem tudok rá. A fő gond az, hogy még csak 22 éves vagyok, és ebben a korban ez eléggé abnormális. Nem tudom, hogy más is van-e ilyen helyzetben, de ha igen, nagyon örülnék, ha leírná a tapasztalatait, véleményét.
Gondolkodtam már én is, "leültem magammal beszélgetni is", hogy mi lehet a gond, de nem találom a megoldást.
Amikor szeretkezünk, az csodás, de mégis, nem vágyom rá magamtól, csak úgy....
Kérlek segítsetek, nem akarom, hogy ez a párkapcsolatom is ez miatt menjen tönkre.
Köszönöm előre is.
XD valaki benézte a nemedet :D
Na de a tabi lehet kiváltó ok, nem biztos, de lehet! Szal ki kellene próbálni más védekezési módszert, azt mondom
"Már megbocsáss, de én Nő vagyok!"
Lehet én vagyok hülye és vak, de háromszori elolvasás után sem találom sehol a nemedet a szövegben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!