Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítotja el a férfi a szexet?
Maradt még egy kis vér az agyában.:)
Én is csináltam többször ezt. Az az oka, hogy a férfi nem érzi úgy, hogy a nő teljesen felkészült a dologra. Ha pedig belekezd úgy, hogy a nő valójában szorong vagy bármi miatt aggódik, akkor az ember lánya jó eséllyel be fog pánikolni, és az elrontja az egészet - ami kihatással lehet a kapcsolatra.
Jobb várni. Ha teljesen biztos vagy magtadban, akkor teperd le.
1. Gombás a fütyije vagy valami elképesztö ronda égési sebe van a ruha alatt és nem akarja megmutatni.
2. Van valakije és elkapta a lelkiismeretfurdalás
3. Merevedési problémákkal küzd.
4. Nem mostál fogat és nem akar megbántani.
5. Marha nagy kupi volt a lakásban.
6. Marha nagy hasménés környékezi és a gözögket-gázokat alig tudta már visszatartani.
Egyszer az a baj, ha a férfi kihasználja a nőt, egyszer meg az, ha nem használja ki :))) nehéz a nőkön eligazodni.
Sok oka lehet, egy biztos szerintem, hogy komolyan vesz...
Beszélgess még vele, lehet, hogy valamit elmondana előtte, de nem merte még. Volt itt pár komoly meg komolytalan tipp is, bármi lehet .. olyan is ami téged nem zavarna és olyan is ami miatt visszalépnél. Beszélgetésnél 'bokorból nyulat kiugrasztó trükk' lehet, ha te is bevallasz valamit :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!