Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért utasítotja el a férfi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítotja el a férfi a szexet?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka annak, ha egy kínálkozó alkalommal nem él a férfi? Konkrétan: többszöri találkozás, ahol forr a levegő a nő és a féri között, alig várják már, hogy megfogják egymás kezét, megcsókolhassák egymást. Majd a harmadik randin elmennek a nő lakására, előzetesen megbeszélik, hogy lehet, hogy ott is alszik a férfi. Aki ott viszont kijelenti, hogy nem akarja kihasználni a nőt, mert jelenleg még nem áll készen egy komoly kapcsolatra. Ezek után hazamegy.
2011. ápr. 12. 13:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hmmmm
2011. ápr. 12. 14:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Impotens/homokos/valami nincs rendben a testével és szégyenli.
2011. ápr. 12. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Maradt még egy kis vér az agyában.:)

Én is csináltam többször ezt. Az az oka, hogy a férfi nem érzi úgy, hogy a nő teljesen felkészült a dologra. Ha pedig belekezd úgy, hogy a nő valójában szorong vagy bármi miatt aggódik, akkor az ember lánya jó eséllyel be fog pánikolni, és az elrontja az egészet - ami kihatással lehet a kapcsolatra.

Jobb várni. Ha teljesen biztos vagy magtadban, akkor teperd le.

2011. ápr. 12. 14:17
 4/12 anonim ***** válasza:
vagy csak tényleg egy tisztességes szándékú férfiról van szó, vagy a szexet a komoly kapcsolathoz sorolja és nem akar komoly kapcsolatot...
2011. ápr. 12. 14:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert nem érzi úgy, hogy készen áll rá. Én mentem bele így szexbe, az eredmény az lett h fel sem állt, a nő csalódott bennem, és többet nem keresett. A kapcsolatunk elhalt rövid időn belül. Gondolom ezt akarja elkerülni, nagyon helyesen.
2011. ápr. 12. 14:18
 6/12 anonim ***** válasza:

1. Gombás a fütyije vagy valami elképesztö ronda égési sebe van a ruha alatt és nem akarja megmutatni.

2. Van valakije és elkapta a lelkiismeretfurdalás

3. Merevedési problémákkal küzd.

4. Nem mostál fogat és nem akar megbántani.

5. Marha nagy kupi volt a lakásban.

6. Marha nagy hasménés környékezi és a gözögket-gázokat alig tudta már visszatartani.

2011. ápr. 12. 14:32
 7/12 anonim ***** válasza:
én erre azt mondanám, hogy egy nagyon rendes férfival volt dolgod
2011. ápr. 12. 14:34
 8/12 A kérdező kommentje:
És ezek után a nő mit csináljon? A férfi néhány napot kért, hogy eldöntse van-e esélye ennek a kapcsolatnak. Gondolom az az értelmes megoldás, ha a nő kivár.
2011. ápr. 12. 14:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyszer az a baj, ha a férfi kihasználja a nőt, egyszer meg az, ha nem használja ki :))) nehéz a nőkön eligazodni.

Sok oka lehet, egy biztos szerintem, hogy komolyan vesz...

Beszélgess még vele, lehet, hogy valamit elmondana előtte, de nem merte még. Volt itt pár komoly meg komolytalan tipp is, bármi lehet .. olyan is ami téged nem zavarna és olyan is ami miatt visszalépnél. Beszélgetésnél 'bokorból nyulat kiugrasztó trükk' lehet, ha te is bevallasz valamit :)

2011. ápr. 12. 15:52
 10/12 anonim ***** válasza:
lehet túl nyomulos voltál..vannak olyan fiuk akik nem szeretik ha egy nő tálcán kinálja magát!innkáb szeretné meghódítani a nőt mint megtugni.. a férfiaknak csillapíthatatlan vadászösztönük van,és minnél nehezebben kapnak meg egy nőt annál jobban kell nekik..
2011. ápr. 12. 15:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!