Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem áll fel, mikor arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll fel, mikor arra kerül a sor, hogy bedugnám? Bőv. Lenn.

Figyelt kérdés
Előjáték közben feláll, nagyon is, csak amikor betenném, akkor felmondja a szolgálatot, rá pár másodpercre megint áll, de akkor sem tudom betenni, mert akkor is lelankad. Mitől van ez és mi segíthet rajta?
2011. ápr. 12. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
fiúnak akarod berakni? akkor nem csodálkoznék..
2011. ápr. 12. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyon próbálsz megfelelni és emiatt túlzottan stresszes leszel és lelankad. Ezt agyban kell saját magadnak megoldanod. Hasonló cipőben járok én is sokszor és nincs igazi megoldás erre! :(
2011. ápr. 12. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, úgy, hogy a barátnőd felállítja és ő ül rád, akkor talán nem lesz gond. Aztán ha meg bent van akkor annak már nem szabad lankadnia.
2011. ápr. 12. 13:59
 4/8 szamo77d ***** válasza:

Félsz a kudarctól, görcsös vagy, talán ez lehet az oka.

Amikor elkezdtek szexelni, senkire és semmire ne gondolj,

csak a párodra! Szűnjön meg körülötted az egész világ,

csak az a drága test legyen a valóság! Ne figyelj, ne gon-

dolj a farkadra, mire észbekapsz, már hevesen szeretkez-

tek! Lazulj ki és add át magad teljesen ennek a nagyszerű

élménynek, amit épp átélsz! Próbáld meg!

2011. ápr. 12. 15:21
 5/8 anonim válasza:
valószinű az is benne van hogy nagyon jól szeretnél teljesíteni és azért van ez..várd meg még a barátnőd felizgat..lehet ugy jobb lesz :)
2011. ápr. 12. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is így jártam, három-négy hét kellett, hogy elmúljon. Nyugi, rendben lesz, türelem!!

Próbálj tartani egy hét szünetet, hogy agyban feldolgozd!!! Abban az egy hétben ne próbálkozzatok!!! Két hét mégjobb lenne! Hallgass rám, ugyanígy voltam én is.

2011. ápr. 12. 21:55
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:)
2011. ápr. 13. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
ja, ha a csajod meglepetésszerűen ráül sztem ideje se lesz h feladja
2011. ápr. 17. 16:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!