Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózokba szoktatok szexelni?
Figyelt kérdés
Azt hiszem én ó-divatú vagyok,mert max4 pózba szoktam és kiváncsi vagyok, más nyitotabb e.Köszi2011. ápr. 12. 12:15
1/9 anonim válasza:
Akkor én ódivatúbb vagyok nálad mert én csak 3ban :D
2/9 anonim válasza:
Kuytán meg 69-en kívül, mi van még? :O
3/9 anonim válasza:
Én ódivatú vagyok...
Általában misszionárius pózban de ha jól meg akarom döngetni a drágámat akkor ugyanígy csak felhúzom a lábait.
Meg a lovagló (háttal is)
Na meg a kutyapóz.
4/9 anonim válasza:
Mi elég sok pózban szeretkezünk. Még régebben töltöttünk le a netről egy erotikus társasjátékot, amihez van vagy 100 kártya, amin különböző pózok szerepelnek. Ugye a játék közben mindig húzol egy kártyát, a rajta szereplő utasítást, pózokat meg kell csinálnotok, és hát sok megtetszett, jó néhányat be is iktattunk a mindennapi együttlétekbe, olyanokat is, amire korábban azt mondtam volna, hogy ezt ne.
6/9 anonim válasza:
az én kedvencem,ha finoman kezdem lovaglópózban,aztán ha belemelegedtem,kis vadulás,és a vége előtt ő is felül,összeölelkezünk,és csak én mozgok az ölében -csúcs...
7/9 A kérdező kommentje:
Nálunk ez a 4 póz van: misszionárius póz,lovagló,69,és oldalról.Köszi a válaszokat :)
2011. ápr. 12. 12:34
8/9 anonim válasza:
A 12:26-os vagyok. Például amikor én fekszek az ágyon, a csípőm alá teszek egy párnát, felemelem mindkét lábam, és magamhoz húzom, a párom pedig elém térdel vagy inkább guggol, de arccal pont az ellenkező irányba, és így történik meg a behatolás. Kicsit kacifántos így leírva, nem tudom jobban megfogalmazni, de remélem érthető. Ezt a pózt nagyon szeretem, igaz, picit gyakorolni kell, hogy könnyen kivitelezhető legyen, de nagyon izgató. Persze mi sem mindig csak így szeretkezünk, szeretjük a hagyományos misszionáriust is, ha épp olyan kedvünk van. Amire korábban azt mondtam, hogy ne már, az pl. amikor én gyertyaállást csinálok, úgy szétterpesztem a lábaimat, a párom elém áll, és úgy tolja be. Ez is kicsit körülményes, meg kell hozzá egy kis kondíció, hogy tudd tartani a pózt, de megéri, mert nagyon jó tud lenni. Ezekben a pózokban inkább maga a helyzet izgató, az, hogy nem olyan mindennapi, hanem kicsit különlegesebb.
9/9 anonim válasza:
Ja, még egy a sok közül, amit imádok, amikor a párom az ágy szélén ül, én szemből beleülök az ölébe, de úgy, hogy mindkét lábam a vállára, nyakába teszem. Értelemszerűen én így elég nehezen tudok mozogni, de ilyenkor a párom veszi át az irányítást, és emelgeti a csípőmet. Na, ez a póz tényleg jó, mert nagyon mélyen van bennem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!