Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezentúl már ne mutatkozzak meztelenül a
gyerekeim előtt?
Figyelt kérdés
Két fiam van, egy 13 éves, és egy 15 éves. Nálunk otthon gyakran előfordul hogy meztelenek vagyunk rövidebb-hosszabb ideig, senki sem szégyenlős, ezt így szoktuk meg. Az utóbbi időben észrevettem, hogy a fiaim jól megbámulják a melleimet. Nem értem miért, hiszen kiskoruk óta szinte minden nap látták. Megkérdeztem a nagyobbik fiamat,hogy zavarja-e már a meztelen testem, de azt mondta, hogy persze hogy nem zavarja, megszokta már. Szerintem nekik is furcsa lenne, ha egyik napról a másikra folyton ruhában lennék itthon.
Szerintem a meztelenkedés ideje sürgösen lejárt!!!
Ha tovább folytatod,csak elrontod öket,neked kell diktálni,nem nekik.
Igy alakulhatnak ki az érzelmi zavarok,anyakomplexusok stb.Már nagyon nem kisfiuk és hidd el a neten már láttak ök már olyanokat,hogy hüha...és ezt nem egyik naprol a másikra kell csinálni,hanem fokozatosan kell visszavenni a tempobol!
2011. ápr. 12. 11:34
2/22 anonim válasza:
Hát ha jó tested és szép melled van engem sem zavarna. :-)
Na de komolyan... Van olyan hogy kamasz srácok, ébredő szexualitással azokról fantizálnak mikor "könnyítenek" magukon, akiket nap mint nap látnak (nővér, anya). Mivel a te meztelen tested is rendszeresen látják, ezért nem lennék meglepve ha előfodult volna már ilyen a srácokkal. Szerintem ne izgulj, majd ha jönnek a lányok rád se néznek majd.
2011. ápr. 12. 11:41
3/22 anonim válasza:
sztem is abba kellene ezt hagynod :D .
2011. ápr. 12. 11:41
4/22 anonim válasza:
nem akarsz örökbe fogadni?? :D
2011. ápr. 12. 11:53
5/22 anonim válasza:
Szerintem is jobb,mert mert már lassan szexuálisan nézik a dolgokat, bár a párom szerintem nem vágyik arra h. lássa asz anyját mesztelenül,de nem tenen jót szerintem a te gyerekeidnek,mert lehet túl anyásak lesznek és az idősebb nőkre fognak bukni.Szerintem ez olyan max 10 éves korig elmegy.Bár azonos neműeknél(anya-lánya vagy apa-fia),lehet mesztelen de a te esetedben nem tudhatod h. ártasz e vagy nem.Bár a kolléganőm 15 éves lánya simán bemegy a fürdőbe ha a mostoha apja fürdik,de ő nem néz rá szexuálisan.
2011. ápr. 12. 11:54
6/22 anonim válasza:
Abba ne hagyd a meztelenkedést anya!!!
2011. ápr. 12. 12:08
7/22 anonim válasza:
Előttem járkálhatnál meztelenül, nem zavarna :D
2011. ápr. 12. 12:09
8/22 anonim válasza:
Ha Neked már így nem jó és zavar, akkor ezt szüntesd be.
2011. ápr. 12. 12:57
9/22 anonim válasza:
Nem irtál arrol, hogy az apjuk/párod veletek van-e ilyen meztelenkedésben.Remélem igen, akkor ez természetes ( söt helyes és követendö!!! Prüd korus rázendithet.). Ha a fiuk a család "férfitagjai" no akkor lehet gond a szerepek megélésében, akkor el kell gondolkoznod. Több dolog is számitásba jöhet. Remélem sikerül jo megoldást találnod
2011. ápr. 12. 13:09
10/22 A kérdező kommentje:
A férjem is szeret meztelenkedni, meg a fiúk is. Persze nem az van, hogy csak én pucérkodok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!