Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják a férfiak, annyira az análszexet?
Talán mert szűkebb a hely,de van akinek nem jön be.A párom se csinálná mindig, én csak akkor élvezem ha épp nem fáj a behatolás,de az túlzás h. szeretem,de néha izgató ha arra jár...
2011. ápr. 12. 11:02
Mert izgatóbb, vadabb, szűkebb.
(És szerintem egyáltalán nem újkeletű divat ez. Tessék csak megnézni a rodox-ot vagy olvasni egy kicsit. egyiptom, görög)
Vannak olyan lányok akik szeretik. Nyilván alkat kérdése is, de sztem türelemmel, technikával, azért sokmindnet el lehet érni.
F
2011. ápr. 12. 11:10
Mindeféle tipus van,igy biztosan van aki élvezi is.
Ha más nem azért,hogy a férfi kedvében járjon.De ha Töled távol áll ez az egész,nyugodtan mondd meg neki,vagy cserébe Ö is nyujtson Neked valamit,amit szeretnél.Egyébként nem egészséges dolog és utána nem szabad a hüvelybe visszahelyezni,sem szájjal érintkezni,aranyérre hajlamos nöknek egyenesen tilos!
És hogy miért szeretik,véleményem szerint azért,mert a lelkük mélyén mindegyik egy kicsit meleg...
2011. ápr. 12. 11:12
4/13 anonim válasza:
Mert izgatja őket valami új, és mert szűkebb, jobban szorit :P És igen lehet élvezni, ha eléggé el vagy lazulva és ráhangolódsz, persze ehhez neked is akarnod kell, mert ha csak a pasi kedvéért mész bele, nem biztos h neked is jó lesz...tapasztalat...
2011. ápr. 12. 11:13
11:12 jót nevettem az utolsó mondatodon:)
Azt kérdezném tőled, hogy valaki honnan a fenéből tudja, hogy hajlamos az aranyérre?
2011. ápr. 12. 11:14
Nem értek egyet azzal, hogy a férfiak többsége a lelke mélyén meleg és ezért szeretné az análszexet. Inkább teljes mértékben birtokba akarja venni a nőt. Sok esetben a nő ánusza tabu, és egy feltáratlan terület amit minden alkalommal meg kell hódítani.
2011. ápr. 12. 11:17
Micsoda élmény lehet meghódítani a végbelet!:O
2011. ápr. 12. 11:24
Nem akarja! Csak duma! En ki nem állom!
2011. ápr. 12. 11:38
Nem akarja mindenki, én se. A nő is, a férfi is igazán azt élvezi, amit adni tud. Mindenki azt élvezi a legjobban, amivel a partnerének örömet ad, amikor látja, érzi a másik örömét. Azért közösülés, mert közösen, ketten egymást teszik boldoggá. Ezért lényegesen jobb kettesben csinálni, mert egyébként az önkielégítés is olyan volna, mintha kettesben csinálnák. De ugye, az messze nem olyan!? De nem ám!
2011. ápr. 12. 12:26
Mert ha látok egy nagyon jó popsit, nem az jut róla eszembe h "hűűűű de megb@sznám" hanem az h "hűűűűű de seg*beb@sznám". Boccs az alja stílusért, de az ilyet nem jó szépíteni... :)
2011. ápr. 12. 12:31