Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt olyan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt olyan hogy a barátotok beleélvezett a szátokba és nem szólt előre?

Figyelt kérdés
Vagy érzitek azt előre hogy el fog menni?
2011. ápr. 11. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Azért csinálom, hogy elmenjen. Természetesen a számba. Amúgy nem mindig érzem, de legtöbbször azért igen.

23/l

2011. ápr. 11. 22:33
 2/9 anonim ***** válasza:
jah
2011. ápr. 11. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Én ilyen barát vagy ok :D Még szép hogy nem fogok szólni előre, mikor az élvezet tetőfokán vagyok. Én barátnőm nem lenyelős fajta, de nem zavarja az esemény egyáltalán, a hasamon marad végül a finálé, nem a gyomrában :)
2011. ápr. 11. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Előre szólni? Persze, az első randin előre megbeszéltük, húsz éve ez van érvényben ilyen esetre. (Magyar ember evés közben nem beszél.)
2011. ápr. 11. 23:16
 5/9 Megyeri Ivett ***** válasza:
68%
Szerintem ez teljesen normális hiszen azért csinálom, hogy jólessen neki. Engem határozottan felizgat ha a számba élveznek a végén. Határozottan érezni mikor fog elmenni.
2011. ápr. 12. 00:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyém bekente a szerszámát csípős gulyáskrémmel, és úgy élvezett bele. Jót nevettünk rajta. 20L =)
2011. ápr. 12. 01:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Kb mikor először csináltam neki, nem nagyon beszéltünk még erről, és én nem éreztem nem tudtam mikor jön, ő meg úgy gondolta akkor mehet. Aztán mondtam neki, hogy legközelebb ne mert még sosem csináltam ilyet, és majdnem elhánytam magam. MIndkettőnknek kellemetlen volt.
2011. ápr. 12. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez köcsögség... :D
2011. ápr. 12. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Mikor elöször kényeztetem orálisan beleélvezett a számba....nemtudta hogy nem szeretem ha a számba élveznek.észrevette rajtam és azóta nem élvez a számba
2011. ápr. 17. 18:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!