Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez lenne a hüvelyi orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a hüvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés
Fél éve élek szexuális életet a párommal, ő vette el a szüzességemet. Eddig még nem volt orgazmusom aktus közben, de nem is "bántam", mert kielégítőek voltak a szeretkezéseink. Nem az ő hibája, néha csak nem bírom kikapcsolni az agyam, de közben meg nagyon is kívánom. Természetesen ahogy telik az idő mindig egyre jobb és jobb. Mostanában érzem, hogy lüktetek belül, de nem érzem az orgazmust, hogy megfeszülnének az izmaim, hogy jobb lenne mint addig. De fogalmam sincs milyen egy hüvelyi orgazmus, mert csak csiklóiban volt részem. Ezért érdekelne, hogy mi a különbség a kettő között, illetve, hogy mások hogy érték el?
2011. ápr. 11. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:

A barackos süti is finom mégsem eszik annyian mert drága a barack és nem így a mariska néni nem tudja megvenni!

Magyarul ez nem orgazmus hanem infarktus

2011. ápr. 11. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez is orgazmus...végülis a férfiaknál a lüktetést hívják annak.
2011. ápr. 11. 21:24
 3/9 TOMAtm ***** válasza:
nos nem lány vagyok ezért csak azt tudom leirni amit olvastam ill meséltek a csajok.a csiklói orgazmus vad rövid ideig tart és általában egyszeri.a hüvelyi hosszabb de kevésbé erőteljes érzést vált ki.a mostani barinőmnek szex közben kb 10 szer van hüvelyi orgazmusa,ha simizem a csiklóját szex közben akkor 20 mp alatt elmegy de azok csak ilyen kicsi orgazmusok.ha neked nem sikerül a barátoddal akkor kérd meg h simogassa miközben dug a csiklód,hátha úgy sikerül.am nekem is volt olyan akinek csak úgy jött össze hogy bellülről maszíroztam a hüvelye felső részét miközben szopogattam-nyalogattam a csiklóját.ahogy tapasztaltam nincs 2 egyforma orgazmusú nő,de csak nagyon kevés van akit nem lehet a csúcsra juttatni valahogy,csak meg kell találni a módját.gyakorlás xD!
2011. ápr. 11. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Nos,én meg úgy vagyok vele,hogy az orgazmust nem lehet keverni semmi mással. Ha valaki már megkérdőjelezi,hogy az volt-e,akkor az nem az volt. Az nem kérdéses.

22/L

2011. ápr. 11. 21:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Első, nagyon hasznos volt, igazán.

A többieknek köszönöm, de nem tudom hova tenni ezt a lüktetést. :D Egyébként szex közben csiklói orgazmusom volt már jópárszor, szóval azzal nincs gond. :)

2011. ápr. 11. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:

"Eddig még nem volt orgazmusom aktus közben, de nem is "bántam", mert kielégítőek voltak a szeretkezéseink."

Bocs de ez baromság! csak magadat eteted! Ha megtudod mi az az orgazmus szex közben,nem mondasz ilyen hülyeséget.

2011. ápr. 11. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem amit érzel az a pénisz lüktetése, akkor szoktam nagyon érezni, mikor párom nagyon élvezi a dolgot, illetve mikor régen nem csinálta. De ha ez az állapot a férfinál elég sokáig tartana, akkor szerintem a nönél ez vezetne hüvelyi orgazmushoz.30/N
2011. ápr. 11. 21:46
 8/9 A kérdező kommentje:

21:37 - nem akarok örökké így maradni, de nem stresszelek rá, nehezen engedem el magam, most már egyre jobban megy, tudom hogy úgyis összejön. Csak a szokásos hülye dolgaim közben, hogy nagy a hasam stb. :D

21:46 - lehetséges, a párom is szokta csinálni, de az teljesen más érzés, mint amikor én lüktetek. Bár ki tudja, lehet hogy igazad van, mert most kimaradt egy hét, mivel távol volt, eddig meg max 2 napot hagytunk ki. :)

2011. ápr. 11. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha lesz, a hüvelyi orgazmusodat nem fogod semmivel összekeverni. Olyankor kicsit önkívületi állapotba kerülsz, nem csak lüktetsz...de ez szerintem egy jel, hogy jó felé haladsz, szóval csak idő kérdése :)
2011. ápr. 12. 01:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!