Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elvileg ő is szűz. Én milyenen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvileg ő is szűz. Én milyenen jelenjek meg előtte/ffi/?

Figyelt kérdés
Elvileg mindketten szüzek vagyunk, vagyis nem tudom, nem beszéltünk róla, de a multját tudva lehetséges. Én fiú vagyok. Gondolom nem kell 0-ra borotválni. Milyen fazonban legyen? 19F
2011. ápr. 11. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

"Elvileg mindketten szüzek vagyunk"

Komám, te nem tudod magadról, hogy szűz vagy-e?

Degáz!

2011. ápr. 11. 21:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Jólvanna :D
2011. ápr. 11. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Borotváld le teljesen csupaszra!
2011. ápr. 11. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de minek borotválnád le? Selyemsrácnak akarsz mutatkozni előtte, vagy mi?

SEMMIT SEM . K.E.L.L . CSINÁLNOD! EZ HÜLYESÉG! Ez csak a divatmajmok és a díszb'uzik csinálják ebben a korban.

19 vagy kész férfi! Akkor viselkedj is úgy, és hagyd ezt a metroszex baromságot, hogy borotválni a fanszőrzetet, meg hogy milyen fazon... SZÁNALMAS!

Előbb élj, aztán ha nem jön be, utána már azt csinálsz, amit akarsz, de ez szánalmas, hogy mások ossstoba szokásának akarsz megfelelni, nem pedig a magadénak... nem lennék meglepve, ha éppen emiatt kicsit gyorsan csumálnál el a csaj előtt, csak mert ilyen hülyeségeken aggódsz, hogy...

"JAAJ, MOST VAJON MEGFELEL NEKI EZ A FAZON?"

Egy csajt nem ez érdekel, pláne akkor nem, ha még szűz is. Aki ezt állíta az vagy ri'banc vagy hazudik. Neki az a fontos, hogy te szeresd őt, és élvezd amit csinál, hogy örömet szerezhessen neked. No és elsőre ne számíts szuperszenzációra, mert az első szerelmi együttlét általában az óvatos kísérletezés, próbálgatás, próbálkozás folyamata. Ne arra menjetek, hogy most ezt élvezni . K.E.L.L!!! SEMMIT SEM KELL, HA NEM AKARSZ!

Magadnak felej meg előbb, ne a csajnak, mert ha te magadat nem szereted, akkor más ugyanez miatt nem fog téged!

Ne csinálj hülyeséget! Ne korcsosulj máá te is el! :O

2011. ápr. 11. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem told le, nagyobbnak tűnik a farkad is.

Meg ha edzel akkor az egészet, jobban látszanak az izmaid is!

2011. ápr. 12. 00:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!