Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kérlek szépen, csak komolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek szépen, csak komolyan válaszokat. Kicsit mazo vagyok. Van e olyan suli ami bentlakásos, és szigoruan bezárva tartják a tanulókat?

Figyelt kérdés

Kérlek csak komoly válaszokat.

nekem ez a mazo beütésem ilyen életstílus jellegü. szal én annyira jólérezném magamat ha ilyen helyen kéne lennem. sokszor álmodok olyat hogy egy ilyen suliban vagyok, estére minden diákot bezárnak, az udvar is jól el van keritve, szökni nem nagyon lehet. és ilyenkor ez annyira jóleső érzés. ha van ilyen hol, és mennyibe kerül? mert nem vagyunk gazdagok, de legfeljebb a nyáron elmegyek dolgozni folyamatosan, hogy ki tudjam pótolni a hiányzó pénzt. Légyszi írjatok ötleteket.

egy fiú

2011. ápr. 11. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen leginkább csak állami gondozásban, vagy javítóintézetben :)
2011. ápr. 11. 19:48
 2/8 anonim válasza:
100%

Leginkább egy vallási, vagy katonai iskola hasonlít erre... De ahhoz, hogy bekerülj, nagyon jól kell tanulni.

(Csak zárójelben: ne haragudj, de szerintem ezek az érzéseid nem a "legjobbak, legmegfelelőbbek" számodra. Hosszútávon semmiképp. Talán próbálj meg keresni valakit, akivel ezt megbeszélheted, pl. egy pszichológus. Nem élhetsz egész életedben bezárva egy ilyen helyre.)

Remélem jobbra fordulnak a dolgok!

2011. ápr. 11. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen Magyarországon nem nagyon van. Valószínűleg Nagy-Britanniában, vagy amerikában vannak ilyenek. De egyébként jó ötlet, hogy csak a karácsonyi, a húsvéti és a nyári szünetben engedik haza a tanulókat. Sokaknak jót tenne, ha egy ilyen szigorú iskolába járnának, ahol minden dolgot szigorúan szabályoznak. (most már valószínűleg nincs ilyen, de régebben az ilyen szigorú magániskolákban volt testi fenyítés is)
2011. ápr. 11. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Zrínyi Nemzetvédelmi Egyetem ;)
2011. ápr. 12. 10:19
 5/8 A kérdező kommentje:
és olyan javcsi van, ahova a szülők adhatják be a gyerekeket?
2011. ápr. 13. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kielégíteni kéne ezt a vágyadat, hanem megfékezni... Mert ha nem akkor később kellemetlen lesz...
2011. ápr. 13. 17:58
 7/8 A kérdező kommentje:
és miért lenne kellemetlen?
2011. ápr. 13. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tapasztalatból beszélek, de logikusnak hangzik az, hogyha megszokod ezt a "jó" bezártság érzést, akkor azután "elvonási tüneteid" lennének, nem úgy mint a drognál, de a függés egy része agyban játszódik le, tehát ezért gondolom. De a döntés a te kezedben van.
2011. ápr. 13. 18:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!