Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől van véres folyásom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van véres folyásom?

Figyelt kérdés
A menzeszem vége után egy héttel szexeltem a párommal és egyszer-kétszer fájt mert sokáig tartott az aktus és akk nem voltam már annyira felizgulva.Szóval másnap már véres folyásom volt. Nem vagyok szűz már 2éve szóval ez nem jöhet szóba. Lehet hogy amiatt volt mert nem voltam eléggé felizgulva? Légy szíves válaszoljatok, mert izgulok kicsit:/
2011. ápr. 11. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Te lány!Hány éves vagy?:O

Mit szenvedsz a gép előtt válaszokra várva?Miért nem mész el a nőgyógyászhoz?:O

Honnan tudhatnánk,hogy miért volt?Ezer oka lehet...:S

2011. ápr. 11. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy durvább aktus csinálhat hámsérüléseket, és erősebb folyást a védekezés miatt..ergo lehet véres folyás tőle. De ehhez valóban durva,hosszú aktus kell.
2011. ápr. 11. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:
41%
mert egy vámpír megharapott
2011. ápr. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!