Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szajkózzák ennyire a férfiak ezt a dolgot?
Nem, kérdező, ezt a festményt biztos eldugták, hogy senki se lássa. A Viktoriánus korszak is csak az építészete miatt nevezetes, igaz? Ugyan már.;)
Ne erőlködj azzal, hogy elmagyarázd, új dolog az ilyesmi. Az anális szex sem az, ahogy a pisi sem. Csak épp kis szunyókálás után most kezd újra divatba jönni.
Elég érdekes pasikkal ismerkedsz te... Én általában közlöm a fenntartásaimat az orális szexxel kapcsolatban, ha kezd komolyra fordulni valakivel a kapcsolatom. Eldöntheti, hogy így is benne van abban, hogy együtt legyünk, vagy sem. Eddig sose várták el tőlem. Volt, akinek megtettem, mert szerettem, és annyit kényeztetett, hogy viszonozni szerettem volna a szexen kívül mással. Élvezte, hálás volt érte, mindig megcsókolt és magához húzott utána. Ezek után rendszeressé vált a dolog, mert jól esett ilyen örömet okozni neki, de sose várta el.
A mai napig úgy vagyok vele, hogy orális szexre sokkal később vagyok csak hajlandó, mint a hagyományos vaginális szexre. De ismétlem, én még nem találkoztam, szerencsére, olyan fiúval, aki emiatt elküldött volna, vagy követelte volna a későbbiekben az orális szexet.
Te normalis vagy?!
Te azthiszed h regebb nem volt az emberekben sexualis fantazia?!
Hogy lehetesz ennyire buta basszus? :))
20:19
De akkor sem, ha ez az alapköve a kapcsolatnak.
20:47
Az egyik alapkő a jó szex (de csak az egyik), ezt lehet tagadni, csak minek. /Ha csak ez az egy alapkő stimmel, akkor valóban, szintén nem fog sokáig tartani./ Na, de ha valakinek ehhez hozzátartozna az orális szex, de soha sincsen, évtizedekig, akkor a szex ennek az embernek nem lesz jó.
Gondolom erre majd jönnek a válaszok, hogy akinek orál nélkül már nem is jó, az ássa el magát - előre meg tudom mondani, miket fognak itt összevissza írni. De aki ezt gondolja, annak vélhetően NEM fontos az orál. Tehát NEM tud annak a fejével gondolkodni, akinek fontos.
22:47
Ja, értem. Bár szerintem ha minden más stimmel a kapcsolatban, sokszor a kicsit döcögősebben induló szexuális részen lehet a legkönnyebben javítani egy kis gyakorlással, meg odafigyeléssel. Meg aztán ha valamilyen probléma, testi, vagy lelki betegség, vagy valami olyan munka, ami miatt az egyik fél sokáig külföldön kell legyen miatt egy ideig szünetel a szex, a kapcsolat jó esetben akkor is fennmarad. Így értettem, hogy nem ez a legalapvetőbb (legalábbis szerintem, aztán mindenki más típus), de azért nagyon fontos része...legalábbis a nagyikor előtt. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!