Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek hátrány egy lánynak ha kissebbek a mellei mint az átlagos csajoknak?
"A kérdező kommentje:
hát milyen helyzet..hát hogy más lányoknak sokkal nagyobbak..és ettől formás a testük meg midnen..nekem meg..lapos vagyok mint egy deszka"
Akkor fogalmazhatunk úgy, hogy irigy vagy rájuk?
Egyáltalán nem hátrány. Ne érezd magad kellemetlenül ezért. A párod nem a melledért szeret, hanem a belsődért, a lényedért. A cici az csak egy kellemes ráadás! :)
Amúgy mi pasik meg a lenti méretünkkel vagyunk igy. :) Parázunk, parázunk, de a párunk úgy szeret ahogy vagyunk!
Úgyhogy no para.
NEEEEM!!! Tököm ki van már ezzel. Higgyétek már el szép és nőies egy kis cici.
Lassan mondom lányok, hogy megértésétek.
A KIS CICI IS GYÖNYÖRŰ!!!!!
egyáltalán nem hátrány. mint már előttem is megmondták páran, nem a melle miatt szeretünk bele egy lányba. a belsőd fontosabb. ja és amúgy én pl a kis mellű lányokat szeretem, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül:D
F/18
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!