Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok veletek fordult már ilyen elő?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt. És pár napja amikor szeretkeztünk egyszerűen sírvafakadt. Megkérdeztem mi a baj de ő csak azt mondta hogy: Szeretlek!és zokogott tovább. Ez attól van hogy annyira élvezte a szexet? Ti veletek fordult ilyen elő? kort és nemet kérek.2011. ápr. 11. 16:55
11/17 anonim válasza:
a barátnőd valószínűleg azaz érzelmesebb fajta. van úgy, hogy a nők sírnak szex közben. sőt! van, hogy pasik is elsírják magukat.
viszont ha alapállásból nem érzelmes annyira a csaj, akkor inkább sanszosabb, hogy gond van; valamit nem mondott el neked.
12/17 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni hogy rögtön azután kezdett sírni hogy orgazmusa volt. És igen csak érzelgős tipus.
2011. ápr. 11. 20:02
13/17 anonim válasza:
ha erzelgos tipus akkor nem rogton arra kell gondolni h vlmt titkol meg mit tom en miket hordanak ossze itt....igen,az emberek oromukbe is szoktak sirni....viszont ha nem eleg kielegito ez a valasz akkor sztem kerdezd meg tole szemelyesen...o csak jobban tudja:P
14/17 anonim válasza:
jah es nem fordult velem meg elo ilyen,viszont en nem igazan vagyok erzelgos(elozo voltam)..20L
16/17 anonim válasza:
Én is sírtam már szex után!Azért,mert annyira jó volt vele és annyira nagyon szeretem.Úgy éreztem akkor,hogy kell az a pillanat,hogy soha ne múljon el,hogy mindig úgy öleljen és legyen velem mint akkor.Sztem nyugodj meg,mert nagyon szeret a csaj!Adj meg neki mindent amire vágyik,mind érzelmileg mind a szex terén,ha igazán szereted!Én egy 25 éves csak vagyok,a párom 26 és 4 éve vagyunk együtt.Mai napig nagyon jó vele együtt lenni!És,hogy elsírtam magam,ez nem is olyan rég volt,egy pár hónapja!Hidd el nekem!
17/17 anonim válasza:
Bocs nem csak,hanem csaj!!! :D :D De hülye vok! :D Elírtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!