Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fiú lehet hogy pedo?
Figyelt kérdés
egyik msn es partnerem 14, és gerjed a 11-12 éves kisfiúkra. kicsit megrámit miket nézeget:S surolják a törványesség hastárát, habár sztem még nem illegálisok. pedofil szerintetek? mit tegyek? fáltem.2011. ápr. 11. 15:35
11/23 anonim válasza:
a másik meg ha te 19 éves vagy és tetszik a 14éves srác akkor te vagy a pedo:)
12/23 anonim válasza:
Várjatok még két-három évet és csinálhattok szendvicset hármasban. Te legyél majd hátul, a most 14 éves msnes barátod középen, aztán hátulról is jó neki, a most 11-12 évest meg majd ő boldogítja hátulról.
13/23 A kérdező kommentje:
1 mleg vagyok.
2 igen, aranyos, de épp az a bajom vele hogy túl kisfiús ezért nem tudom azt mondani hogy tetszik. egyenlőre csak lelkileg fogott meg, és külsőre cuki, de semmi több.
3 érte aggódom hogy ne legyen pedo. nem lenne jó, nagyon nem.
2011. ápr. 11. 16:12
14/23 anonim válasza:
"érte aggódom hogy ne legyen pedo. nem lenne jó, nagyon nem."
Te nem aggódsz, hanem egyszerűen féltékeny vagy! (:
15/23 A kérdező kommentje:
és ez a gondolat miként fogant meg benned, ha szabad megkérdeznem?:D
2011. ápr. 11. 16:21
16/23 A kérdező kommentje:
Nah. lécci adjatok ötleteket.
2011. ápr. 11. 16:31
17/23 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
és ez a gondolat miként fogant meg benned, ha szabad megkérdeznem?:D"
Ennél egyértelműbb már nem is lehetne, mint ahogyan leírtad. :)
18/23 A kérdező kommentje:
jó de még csak 14 kisfiús, én nekem csak 21 feletti pasiaim voltak , pedig nem én vagyok a passziv. szóval nem tudom hogy lehetnék
2011. ápr. 11. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!