Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom szeretne kinyalni de nem engedem, mert tul sok feherfolyasom van es felek, hogy budos lenne vagy egyaltalan attol hogy tul sok a folyasom. Mit tegyek hogy neki is es nekem is jo legyen?
Fehér folyása a nők nagyon nagy részének van.És nem keverendő össze a candida gombával. Ha gombás leszel észre fogod venni.A gomba nem egészséges jelenség és nem is úszod meg kellemetlenségek nélkül viszont a fehér folyás az normális. Ha nincs viszketős egyéb kellemetlen panaszod akkor nyugodtan hagyd magad.. .
Ha úgy gondolog hogy nálad ez nem normális akkor menj dokihoz és ő megadja rá a pontos hihető választ.
Nekem sok fiú barátom van a legtöbb arról számol be, hogy a barátnője mellé lassan már felmosó kell, mert ha csak meglátja elázik a bugyija :DD szóval szerintem a pasikat ez nem zavarja, sőt szeretik.
Ha a barátod szól miatta (amit kétlek) akkor se zavarjon, mert a legtöbb pasi ezt szereti.
Ha nincs probléma akkor fogadd el, hogy veled ez így van. Egyébként nekem is elég sok. Vagyis régen nagyon sok volt mostanában csak időnként, illetve olyan szituációkban :) de akkor meg természetes. Ez olyan, mint hogy ha csókolóztok meg egyebek akkor neki feláll a farka. Egy jelzés, hogy élvezi. Tehát ez természetes és ezt hízelgőnek kellene találnia magára nézve.
És mondom, ha neki nem tetszik majd szépen nyugodtan mondd el neki, hogy a hiba az ő készülékében van :D ne zavarjon ez téged egyáltalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!