Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mekkora méret lehet? (kép)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mekkora méret lehet? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

A képen a csajnak mekkora melle lehet? Volt egy barátnőm, akinek ugyan-ilyen mellei voltak, és érdekelne utólag h mekkorák. :)

2011. ápr. 11. 12:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Érdekelne utólag,hogy mekkorák.Ühüm.

Szerintem meg Te vagy a képen,kedves kérdező,és várod a dicséreteket.Na azt nem kapsz.:D Majd a férfiaktól.:)

2011. ápr. 11. 13:01
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagy, de ronda. S nem csak a melle. :)
2011. ápr. 11. 13:01
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyok. Én a kisebbeket szeretem. Pár év múlva lehet, hogy nagyon fognak lógni.
2011. ápr. 11. 13:02
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok a képen. Amikor jártam a csajjal, elég tapasztalatlan voltam, igaz most is vagyok... Érdekelne h tudjam mim nem lesz még1x... :D
2011. ápr. 11. 13:02
 5/21 A kérdező kommentje:
De méretben ez mekkora lehet? Vagy a kosár méret?
2011. ápr. 11. 13:03
 6/21 anonim ***** válasza:
Méretet nem tudom így belőni, de nekem az ilyen típusú mellek nem tetszenek. Természetesen nem ez az első szempont, csak véleményt nyilvánítottam, szerintem ez túl nagy és formátlan és olyan mintha tele lenne tejjel. :D
2011. ápr. 11. 13:07
 7/21 anonim ***** válasza:
A melle szép, de a lány maga nem.
2011. ápr. 11. 13:09
 8/21 anonim ***** válasza:
Talán 85C.De lehet, hogy inkább D kosaras.
2011. ápr. 11. 13:12
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen melleim vannak, szinte pont így néznek ki. Most kicsit elkeseredtem az előző hozzászólások miatt, de hát nem tehetek róla, hogy ilyen cicikkel áldott meg a természet. :(

Az enyém egyébként 80 B (vagy C, ez a melltartó fazonjától is függ). Kb. ilyen lehet a képen látható lánynak is.

25/L

2011. ápr. 11. 13:15
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ne légy elkeseredve! Örülj neki, hogy neked ilyen szép cicid van, mint a képen látható lánynak (aki egyébként, amúgy nekem sem tetszik, mármint az arca...). Vannak, akiknek csúnya, hegyes, kis szétálló mellei vannak, pl én... :S:S

Szóval, ha neked ilyen, akkor nagyon örülhetsz! :)

2011. ápr. 11. 13:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!