Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mekkora méret lehet? (kép)
A képen a csajnak mekkora melle lehet? Volt egy barátnőm, akinek ugyan-ilyen mellei voltak, és érdekelne utólag h mekkorák. :)
Érdekelne utólag,hogy mekkorák.Ühüm.
Szerintem meg Te vagy a képen,kedves kérdező,és várod a dicséreteket.Na azt nem kapsz.:D Majd a férfiaktól.:)
Nekem is ilyen melleim vannak, szinte pont így néznek ki. Most kicsit elkeseredtem az előző hozzászólások miatt, de hát nem tehetek róla, hogy ilyen cicikkel áldott meg a természet. :(
Az enyém egyébként 80 B (vagy C, ez a melltartó fazonjától is függ). Kb. ilyen lehet a képen látható lánynak is.
25/L
Szerintem ne légy elkeseredve! Örülj neki, hogy neked ilyen szép cicid van, mint a képen látható lánynak (aki egyébként, amúgy nekem sem tetszik, mármint az arca...). Vannak, akiknek csúnya, hegyes, kis szétálló mellei vannak, pl én... :S:S
Szóval, ha neked ilyen, akkor nagyon örülhetsz! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!