Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet ELKÉNYEZTETNI egy pasit?
Megszoktam masszírozni. Meglepem néha sörrel. Ez mellett készítek neki kaját amikor tudok vagy amikor kéri. A szexben is benne vagyok minden
újításban sőt sokszor én is újítottam.
Mi lehet még ami jólesne neki, ill mi az aminek örülne még?
Első kettő lepontozva.
Értelmes válaszokra vagyok kíváncsi. A fogyatékosok és "poéngyárosok" kíméljenek.
Megfontolandó hogy megszokja. Szóval megfogadom a második mondatot :D
Amúgy igen, kapok én is rengeteg kényeztetést, ezt le is írtam. Ezért szeretném jobban viszonyozni, vagy bealakítani néha néha valami újabb dolgot.
Áruld már el kedves kérdező, hogy engem (második válaszoló vagyok) miért pontoztál le? Noha, leszarom a százalékomat nagy ívben, de úgy hiszem, értelmes választ adtam a kérdésedre! Ha a te pasid nem örülne a pozitív terhességi tesztnek, az nem az én bajom.
De ezt a válaszomat is lepontozhatod, hidegen hagy. :)
Mert nem hiszem hogy örülne hajnalban a gyerek sírásnak, 20 évesen...
A kérdés praktikákról, tippekről szól. Nem gyerekvállalásról. És hogy őszinte legyek azt hittem poénból írtad be.
Ne haragudj de ez így tökéletes ahogy van... nem hiszem, hogy több kellene. Én legalábbis örülnék ezeknek amit leírtál.
De ha már konkrétan szexuális jellegű dologra gondolsz nekem kifejezetten tetszik ha a nő orális szex után odabújik hozzám és simogatja a mellkasom, olyankor érzi az ember, hogy szeretik, kényeztetik. Kicsit lehet hülyén hangzik vagy rosszul fogalmaztam, de azért remélem érthető...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!