Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első együttlét vele. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első együttlét vele. Mit tegyek hogy ne parázzak ennyire?

Figyelt kérdés

Wáááááááá, megőrülök, már most. Szombaton lesz az első szex vele. Már mostan para van..:D (vehetjük úgy hogy én szűz vagyok, mert részegen csináltam először, és akkor sem emlékszek sokmindenre..:S:D) ő már nem az legalábbis szerintem...bár nem kérdeztem rá. :p

Jó akarok lenni az ágyba, maximálisat nyújtani mind neki, mind nekem.

A taktikákat tudom hogy kiverni előtte párszor, nade, előtte buliba megyünk, iszunk is , sztem nem is kicsit, mindketten, szal elég körülményes lenne, hogy elvonuljak a mosdóba és kicsapjam a piszoárba egy discoba...:D

ez vakvágány...akkor mit kéne?

Érintések, csók stb az megyeget, a vetkőztetés a para, mert odáig még sosem jutottam...:S

vagy hagyjam hogy a szesz vezessen :P

mert az is elkerülhetetlen, hogy ne igyak, igyunk...

vagy leitatom???? HMMMM nemrossz ötlet :P

akk legalább nemnagyon emlékszik majd a bénázásra:P

ha b*sszsátokmeg, most vagyok sz*rba:S

XD :P :D

mindenkinek iylen parás volt az első?

18/F

17/L

2011. ápr. 11. 10:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

köszi a normális válaszokat.

Értelmi színvonalról meg annyit, hogy: EZ VAN! :D

2011. ápr. 11. 14:23
 12/12 anonim válasza:
Na ne aggódj!A miénk nagyon bénán sikerült!tiszta ciki volt az egész!Ő lájtosn csinálta előtte sztem mindig,én egy kicsit másképp!Szval pont eltérő volt minden.Még most is ciki belgondolni! :D Aztán összeszoktunk,megismertük egymás testét és rájöttünk mire vágyik a másik.Aztán eszméletlen jó volt és jó mai napig is.Nem mondom,hogy jobb,mert eleinte más egy kapcsolatba.De a mienk már 4 éve tart.És még mindig tudok neki újat mutatni.:D Ilyenkor megőrül és minden alkalommal.Nem győzi mondogatni,h milyen jó velem.Nem tudtam az első után hogy alakul a kapcsolatunk,mert megismerkedésünk után 3 nappal volt az első.Amúgy le is akart koccoltatni,mert neki ez gyors volt,h ilyen hamar...De aztán vmiért együtt maradtunk. :) Ha neked ő fontos,akkor ne járjon ilyeneken az eszed!!!Sztem az elsőnek meg kell adni a módját és oda kel figyelni a dolgokra.Mert ebből vonja le következtetéseket.Úgyhogy csak szépen lassan!Jó ötlet,hogy egy kicsit iszogassatok előtte,hogy oldja a feszültséget,de ne annyit,hogy ne ismerd meg és véletlenül mást dugjál meg!:D De minnél többet parázol annál bénábban fog elsülni a dolog!Sok sikert!És védkezni!!!!!!!!!! :)
2011. ápr. 12. 10:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!