Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy magát biszexnek valló férfit ha idegesít a p. csa szag, akkor ő valóban biszex?
Lány vagyok és az egyik 35 éves barátomról van szó, aki már 10 éve nem volt nővel kb, de biszexnek vallja magát ennek ellenére, pedig mostanában csak a pasikkal foglalkozik és nemrég volt egy érdekes megjegyzése is.
Vendégei voltak és erősen lehetett utána érezni a szobában a női parfüm illatát. Mire ő megjegyezte kiszellőzteti innen ez a p..csa szagot mert utálja...
És valóban kiszellőztetett. Igaz mosolygott közben, de azért undor is elfogta az arcát, szóval nemcsak poénból szellőztetett ki. Amúgy már 3 éve jól ismerem őt és nem tudnám már róla elképzelni , hogy ő még valaha nővel lesz.
mit gondoltok róla a leírtak alapján?
az meg sem fordult s fejedben, hogy utálja a parfűmszagot?
én nem vagyok bi sem, de ha az egész szobában lehet érezni valakinek az illatszerét, legyen az akármilyen finom illat, az engem is idegesít. szó szerint úgy érzem, hogy marja az orrom.
szerintem neked van egy elképzelésed és minden vele kapcsolatos dolgot ezen át értelmezel. az ami önmagában teljesen lényegtelen, számodra az is jelentéssel bír.
Második válaszolónak!!
Alig lehetett érezni egy kis női parfüm illatot, amit szerintem egy nőket szerető ember kedvelne....
szerinted.
egy parfűmöt halványan kell érezni, akkor, amikor beszélsz az illetővel, kb. fél méterről. ha ennél messzebbről érződik az bunkóság, ha meg ott marad utána a szobában, az főleg az. szerintem
Én is biszex vok figy a biszexeknek vannak ilyen "korszakai" van amikor csak a csajok érdekelnek el se tudom képzelni korábban mi tetszett egy fiúban :D Utána meg a csak fiúk érdekelnek, a lányok egyáltalán nem. Lehet neki most ilyen időszaka van, h a fiúk kellenek neki.
Ennek a szellőztetésnek meg 1000 oka lehet!
17/F
10:20 vok
Am ismerek olyan heteró srácot, aki utálja a punci ízét. De ettől még heteró marad, csak nem szeret nyalni.
Szal ez nem jelent semmit.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!