Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Én 21 vagyok. A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Én 21 vagyok. A legjobb barátom 18. Mindkettőnknek van barátnője, de én ki akarom vele próbálni a szexet, mert nagyon bejön. Szerintetek elmondjam neki vagy egy kis piálás után próbálkozzak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mkukac@citromail.hu erre irjál és ott megbeszéljük részletesebben
2011. ápr. 11. 01:12
 12/17 A kérdező kommentje:
nem baj ha csak délután vagy este írok? mert most megyek aludni.. :)
2011. ápr. 11. 01:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz kérdező, sok itt a perverz, egyáltalán nem biztos, hogy egy 18 körüli segítőkész srác van a sztori mögött, aki csak mesélni akar. De te tudod.

Kérdésedre a válasz: ha van kapcsolatod, ne kísérletezgess más emberekkel. A megcsalás nemtől függetlenül megcsalás. Ha nem vagy biztos az irányultságodban, akkor is tiszta helyzetben próbálkozz. És nem biztos, hogy a legjobb barátodnál kellene, mert akár vevő rá, akár nem (észleltél jeleket?) - egy ilyen affér tönkreteheti a barátságot. Tapasztalat.

biszex nő

2011. ápr. 11. 01:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Fúú bakker! Ha ezzel jönne oda a legjobb haverom - főleg, ha piás vagyok - garantáltan eltörném az orrát! (és ez a minimum)
2011. ápr. 11. 02:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Most komoly, hogy a haverodat akarod megdugni? A csajod mellett? Hát én kivágnálak...
2011. ápr. 11. 07:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha ez kiderül, elvesztheted a barátnődet. És a barátságodat is ha nem akarja a másik fél. Minek divatb*zizni? Csak mert kíváncsi vagy. A csajodról fantáziálj ne más faszijáról.

Lány vagyok és azt tapasztalom, hogy már nem csak a nőktől kell féltenem a barátomat hanem más pasiktól is. Mert bizony őt is megnézte már 1-2 egyén, főleg a legjobb haverja. Nagy balhé is lett belőle és a haver jött ki szarul mert a párom győzi koptatni a hülyéket.

Rám is ragadt (lány létemre )egy időben pár lány de basszus... Minek választottad a csajodat ha nem ő kell hanem egy faszi?

2011. ápr. 11. 11:47
 17/17 anonim válasza:
Ne add fel, én is így voltam. és 4 hónapja boldogak vagyunk együtt! <3
2011. ápr. 12. 15:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!