Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Én 21 vagyok. A legjobb barátom 18. Mindkettőnknek van barátnője, de én ki akarom vele próbálni a szexet, mert nagyon bejön. Szerintetek elmondjam neki vagy egy kis piálás után próbálkozzak?
Vigyázz kérdező, sok itt a perverz, egyáltalán nem biztos, hogy egy 18 körüli segítőkész srác van a sztori mögött, aki csak mesélni akar. De te tudod.
Kérdésedre a válasz: ha van kapcsolatod, ne kísérletezgess más emberekkel. A megcsalás nemtől függetlenül megcsalás. Ha nem vagy biztos az irányultságodban, akkor is tiszta helyzetben próbálkozz. És nem biztos, hogy a legjobb barátodnál kellene, mert akár vevő rá, akár nem (észleltél jeleket?) - egy ilyen affér tönkreteheti a barátságot. Tapasztalat.
biszex nő
Ha ez kiderül, elvesztheted a barátnődet. És a barátságodat is ha nem akarja a másik fél. Minek divatb*zizni? Csak mert kíváncsi vagy. A csajodról fantáziálj ne más faszijáról.
Lány vagyok és azt tapasztalom, hogy már nem csak a nőktől kell féltenem a barátomat hanem más pasiktól is. Mert bizony őt is megnézte már 1-2 egyén, főleg a legjobb haverja. Nagy balhé is lett belőle és a haver jött ki szarul mert a párom győzi koptatni a hülyéket.
Rám is ragadt (lány létemre )egy időben pár lány de basszus... Minek választottad a csajodat ha nem ő kell hanem egy faszi?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!