Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik fiatal korban is masztiznak be tudnak nedvesedni?
Sok helyen olvastam, hogy vannak lányok, akik már fiatal korban is 5-6 évesen masztiznak. van aki írta, h ilyen idősen van orgazmus is. Lehetséges, hogy ezek a lányok már be is nedvesednek? vagy szárazon masztiznak ekkor még, és nedvesedni csak a nemi érés után tudnak?
Lányok, ha fiatalon masztiztatok, válaszoljatok. írjátok meg, h hány évesen kezdtétek, és azt is, h mikor nedvesedtetek, ha nem volt ugyanaz az időpont!
5-6 évesen nem hiszem, hogy erre szükség van.
Te meg ne legyél pedo!
Anyukám mesélte hogy a gyerekek már kisbaba korukban is masztuszbálnak. Erre élő példa az öcsém, 13 év van közöttünk. Igaz hogy ő fiú, de a kisgyerekek között szexuális téren nincs sok különbség. Ő nem sokkal azután hogy először hasrafordult a szexhez hasonló mozdulatokkal mozgott az ágyon. Később a plüssálatait odarakta a kukijához...
Én arra emlékszem hogy kb. 7-8 éves lehettem amikor véletlenül ráültem egy összegyűrt ruhára..ami pont a p**cimhoz ért hozzá és aztán elkezdtem rajta mozogni. Nem tudtam akkor még hogy mi ez az érzés de nagyon jó volt. Arra is emlékszem hogy nem nedvesedtem be. A lányok 11-12-13 éves korukban kezdenek el nővé válni, ennyi idősen jön meg nekik az első menszeszük, tehát gondolom az első menszesz körül kezdődik meg a hüvelyváladékozás is, így a benedvesedés is. A kislányok biztos hogy nem nedvesednek be.
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!