Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a lányok, akik fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akik fiatal korban is masztiznak be tudnak nedvesedni?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam, hogy vannak lányok, akik már fiatal korban is 5-6 évesen masztiznak. van aki írta, h ilyen idősen van orgazmus is. Lehetséges, hogy ezek a lányok már be is nedvesednek? vagy szárazon masztiznak ekkor még, és nedvesedni csak a nemi érés után tudnak?

Lányok, ha fiatalon masztiztatok, válaszoljatok. írjátok meg, h hány évesen kezdtétek, és azt is, h mikor nedvesedtetek, ha nem volt ugyanaz az időpont!

2011. ápr. 11. 00:04
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem is akarok belegondolni, miert akarod ezt tudni....
2011. ápr. 11. 00:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges.
2011. ápr. 11. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

5-6 évesen nem hiszem, hogy erre szükség van.

Te meg ne legyél pedo!

2011. ápr. 11. 00:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én is olyan 5-6 évesen kezdtem, de akkor még nem tudtam, hogy ez az, mert csak lógtam a hintavason összeszorított combokkal, aztán jött egy jó érzés és utána mivel jó volt, ezt rendszeresen csináltam. de csak 9-10 éves koromban tudtam meg, hogy ez mi. ezért nem emlékszem a részletekre.
2011. ápr. 11. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Anyukám mesélte hogy a gyerekek már kisbaba korukban is masztuszbálnak. Erre élő példa az öcsém, 13 év van közöttünk. Igaz hogy ő fiú, de a kisgyerekek között szexuális téren nincs sok különbség. Ő nem sokkal azután hogy először hasrafordult a szexhez hasonló mozdulatokkal mozgott az ágyon. Később a plüssálatait odarakta a kukijához...

Én arra emlékszem hogy kb. 7-8 éves lehettem amikor véletlenül ráültem egy összegyűrt ruhára..ami pont a p**cimhoz ért hozzá és aztán elkezdtem rajta mozogni. Nem tudtam akkor még hogy mi ez az érzés de nagyon jó volt. Arra is emlékszem hogy nem nedvesedtem be. A lányok 11-12-13 éves korukban kezdenek el nővé válni, ennyi idősen jön meg nekik az első menszeszük, tehát gondolom az első menszesz körül kezdődik meg a hüvelyváladékozás is, így a benedvesedés is. A kislányok biztos hogy nem nedvesednek be.

18/L

2011. ápr. 11. 00:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is egészen kis koromban kezdtem, persze nem tudtam mi az, de úgy emlékszem akkor még nem nedvesedtem be. Khm, egyébként miért érdekel????
2011. ápr. 11. 00:44
 7/8 A kérdező kommentje:
mivel annyi helyen olvastam már, hogy létezik ilyen fiatalkori maszti, csak nem tudtam, h van e különbség a későbbi meg ez között. mivel én 13 évesen kezdtem, így nincs korábbról tapasztalatom, h milyen lett volna. és nem vok pedo, csak kíváncsi.
2011. ápr. 11. 00:53
 8/8 Imre777 ***** válasza:
És ha azt kérdezi valaki, hogy a kislányoknak mikor hullik ki a tejfoga, akkor is megkérdezitek, hogy ,,és ezt vajon miért kérdezed Te kis huncut gyerekgyilkos"?
2017. jan. 6. 23:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!