Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj és vérzik. Mitől?
Figyelt kérdés
Amikor elsőnek szexeltem az egyáltalán nem fájt. A második sem. A harmadik viszont igen. De csak az első percben utána jó volt. Volt amikor véreztem is.Pedig nem csináltuk durván. Azóta ez így megy. Mitől lehet ez?2011. ápr. 10. 23:13
1/5 anonim válasza:
Vagy akkor szakadt at rendesen a szuzhartyad (ez nem igazan magyarazza az ezt koveto verzeseket), vagy elofordul a huvely bemenet elott egy kis bor redo, nekem is volt, ott a gatnal, nem tudok ra orvosi szot, gondolom alkat kerdese, hat az nekem is nagyon verzett, mikor atszakadt, meg meg utanna is, minden egyes szexualis egyuttletnel, mert ujra es ujra felszakadt, de idovel nem forrt vissza, ma mar nem is latszik, hogy valaha ott volt. Erdekes...
2/5 anonim válasza:
Biztos megvágtad magad krumplipucolás közben.
3/5 anonim válasza:
Mennyi hülye írogat ide basszus. Minden kérdésnél olvasok legalább 1 szerencsétlent aki azt hiszi magáról hogy baromi poénos pedig inkább szánalmas kategória... -.-"
A kérdésre a válasz: Én is voltam így. Igaz én az elsőtől kezdve véreztem. A nőgyógyászom lerajzolt egy ábrát, hogy vérbő sejtek vannak a vaginán belül stb. Nem tudnám rendesen leírni. A lényeg az hogy még új a szex, és majd ha "kikoptat" a párod, akkor már nem jön vér.
Nekem 3 alkalom után nem jött semmi. A nőgyógyász is meg tudja oldani a dolgot, lekaparja a vaginán belül ezt a vérző réteget.
De magától is meg fog oldódni szerintem.
4/5 anonim válasza:
felcsúszott a fél éves wow gamecard, vizsgáltasd meg, vagy majd kiszedi egy büdös kocka
5/5 anonim válasza:
ha csaj vagy akkor az a szűzhártyád volt. nem mindenkinek elsőre szakad ki. ha fiú vagy...................akkor az szívás
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!