Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Durex Performa ovszer hasznalhato analis szexre?
Igazából nem értem mi köze az óvszer márkának az anális szexhez?!
Legyen sok víz alapú síkosító, akarja csaj és akkor mehet!
Nagyon okos valaszokat kaptam!koszonom!
Azert irtam markat Mert pl a mentolos ovszert nem ajanljak erre a celra.ez az ovszer pedig keslelteti az orgazmust tehat olyan anyag van benne Ami allergiat es irritaciot okozhat ezert voltam ra kivancsi mert nem voltam tisztaba vele hogy csak az ovszer belsejeben van e ez az anyag.mellekesen lanybol vagyok tehat az en farkam tutira nem Kell hozza Max a parome.egyebkent nem hinnem hogy ennyire degeneralt lett volna a kerdesem hogy ilyen valaszokat kellett ra kapnom.mellekesen ugy tunik hogy a retardalt agyu ferfitarsadalom 80 szazalekanak Meg az ovszer dobozaban talalhato hasznalati utmutatot is el kene olvasni...Azt tudtatok hogy Egy ovszert csak 1x lehet hasznalni????!!!hulyek...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!