Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha pettingnél csak fehérneműbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pettingnél csak fehérneműben vagyunk és úgy csináljuk. Attól lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha össze spermázod az ujjadat vagy az övét és úgy nyúlsz vagy nyúl be neked! :D

Egyébként meg csak egy kis odafigyelés kéne biológia órán... Mondjuk elég lenne érteni a megtermékenyítés menetét és akkor nem kérdeznél ilyeneket.

2011. ápr. 10. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak ha beled hatol. De konyorgom csinaljatok ugy, hogy ne spermas kezel nyuljon be. Mi volna ha o kezdene es te csinalod neki utana... Sok esz kell az ilyesmihez:))
2011. ápr. 10. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? 12????
2011. ápr. 10. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Inkább azt ajánlanám, hogy egyikőtök legyen félmeztelen (lent teljesen felöltözve), a másik meztelen. Lehet váltogatni, de egy rendes nadrág legyen, mert 2 alsóruha kevés. A fiúnál főleg kevés, ha a lány is a közelben van...

ja: és kezet mosni, törölni a váltásoknál.

2011. ápr. 10. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

de ti retardáltak, nem hogy segítenétek annak aki megmeri kérdezni, mert szeretne segítséget kapni, nem ti még beszóltok meg arcoskodtok, pont az ilyen hozzátok hasonló nyomik miatt tabu ez, mert ha valaki érdeklődik, egyből lehurrogjátok... nyomorékok -.-

mert ti egyből tudtatok mindent és soha semmit nem kérdeztetek meg?

2011. ápr. 10. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Ekkora ökörséget sosem kérdeztem, mivel nem vagyok retardált.

Kérdező pedig a petting helyett inkább az Xbox-al játszon még.

2011. ápr. 11. 02:47
 7/8 anonim ***** válasza:

hát ez egyáltalán nem olyan kérdés, amiért szerintem bántani kéne a kérdezőt, ő csak szerette volna elővigyázatosságból megkérdezni az "OKOS" embereket, ti meg elkezdtek itt arcoskodni meg jártatjátok a p.fátokat, Inkább ne írjatok semmit ha nincs értelmes válaszotok (!!!!!) mindenkinek tesztek egy szívességet...

akármelyik hozzászóló életében lehetne találni akkora retardált barom dolgokat, mégsem hiszem h mindenki a véreteket szívja miatta, de ti csak itt osztjátok azt a kevés eszeteket is ami van....

szégyenek vagytok...

Kedves kérdező: ne is foglalkozz ezekkel az "okos" emberekkel, mert te csak jót akartál, talán van még olyan ember aki képes értelmes hsz-t is írni :)

inkább kérdezd meg amiben nem vagy biztos, minthogy butaságot csinálj :)

ezek meg k.pják be ^^

2011. ápr. 11. 20:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Kedves utolsó :)) meg is kérdezem mert ez fontos..

és kedves elötte szólók ... én nem 12 éves vagyok ,hanem 17 és csak azért kérdeztem meg mert most van az első komoly kapcsolatom . és csak szerettem volna megtudni hogy mi a biztonságos .mit csináljunk.és mit ne.. erről ennyit . és gondolom ,hogy ti nektek lehet olyan kérdésetek amit félve mertek megkérdezni vagy valami ... és ezek után csak értelmes válaszokat szeretnék kapni.

Köszi!

Akik aránylag hasznos tanácsot adtak azoknak köszönöm :)

2011. ápr. 11. 22:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!