Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Főként csajoknak! Mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főként csajoknak! Mennyi ideig várjak a szexxel? Olvasd el lent kérlek!

Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy már elég rég nem szexeltél. Jól esne egy kis törődés, de elég visszahúzódó tipus vagy. Mit szólnál, ha 4.-5.-ik randin elkezdene izgatni a srác, de nem olyan leteperősen, hanem érzekien, először csak csókok, simogatás, lassan megpróbálna levetkőztetni, végigcsókolná a tested, a többit a fantáziákra bizom, de csak jókat kell elképzelni. Megadnátok magatokat? Vagy mindenképp várnátok hónapokig, mig jobban megismeritek a srácot és csak akkor?
2011. ápr. 10. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 2 hét után lefeküdtem a barátommal. Több, mint másfél éve vagyunk együtt, szóval ez a várni vele nem nekem való :D.Egyszer kikötés volt egy srácnál, hogy egy hónapig nincs szex, mégis csak 2 hónapig tartott a kapcsolat.
2011. ápr. 10. 22:20
 2/8 anonim válasza:
Ha az akkor és úgy következik be, ahogy írtad, akkor hajrá! De ha leteper a srác, rúgd ki!
2011. ápr. 10. 22:22
 3/8 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy minél tovább húzod, annál jobb lesz.... én másfél év után feküdtem le a barátommal. Tudod mér jó ez? A petting miatt nem voltam túl szűk, nem fájt, csakis élveztem. Felkészültünk normálisan...vagyis megismertük egymás izgatható pontjait, gyenge pontjait, a testbeszédet. Megbíztunk egymásban...ismertük egymás apró jeleit...és isteni volt. Szerintem fontos egy bevezető szakasz..
2011. ápr. 10. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Én előző "pasimmal" majd megvesztem - már az első randin - hogy mikor teper le, mert rég szexeltem, nem érdekelt az se, hogy romantikus legyen, csak LEGYEN, de mondom milyen erkölcstelen ribancnak fog hinni, várok. Három hétig ellen álltam neki, aztán lefeküdtünk és lelépett...

Ezek után annyira kiakadtam, hogy nem hittem, hogy még létezik olyan pasi, aki komoly kapcsolatot akar, mert mindegyik szemét, és "minden mindegy" alapon a 3. randin már lefeküdtem a mostani párommal, pusztán azért mert nagyon tetszett. 3.5 hónapja járunk. :) Szerintem tökmindegy meddig vársz, ha valakinek kellesz, akkor is kelleni fogsz, ha hamarabb megkap.

20L

2011. ápr. 10. 22:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok, csak szólok! Amúgy nem tervezem, hogy lelépjek. Viszont én nagyon kivánom őt. Csak hát a lány az olyan kis félénk. Jó hossúak nálam az előjátékok, szóval nem lesz gond, hogy nem tágul ki. És azzal sem, hogy ne élvezné. Csak nem akarok parasztnak tűnni, hogy azt higgye csak azt akarom...
2011. ápr. 10. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam nem jönne be, elhajtanálak egyből, de manapság a legtöbb lány könnyűvérű, szóval próbálkozz nyugodtan.
2011. ápr. 10. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

És még a kérdésem válaszolói voltak felháborodva, hogy hogyan kérdezhetek ilyet?

Mondjátok már meg, miért kell elhajtani? Nem elég csak megállítani?!

2011. ápr. 10. 23:09
 8/8 anonim válasza:
A mai világban tökre jó hogy van ilyen csávó, várd meg mig a csajszi akarja! Ja és mikor akarja hagyd még elötte mielőtt még bármi történne abba és ott mond el neki hogy te nem akarod,hogy azt higgye neked csak arra kell!Nálam úgy bejött,hogy több mint 10éve a párommal vagyok!L-27
2011. ápr. 11. 17:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!