Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok Győrben férfi prostit?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 22:05
1/16 anonim válasza:
Ám férfi vagy? Vagy esetleg nő? Ha nő vagy akkor nem érdemes férfi prostit keresni, habár ki tudja, ha nem vagy valami szép akkor megértem:D
2/16 A kérdező kommentje:
Ja, bocs... nő vagyok. És nem túl szép, se nem túl ronda. De az utcán valószínűleg nem néznétek meg. Emberemlékezet óta nem szexeltem, módom se nagyon van ismerkedni, randizgatni, bájologni. Gondoltam, ha fizetek érte, akkor egyrészt azt kapom, amit kívánok, plusz megspórolom azt a szerencsétlenkedést, ami az összefekvésig szükséges. Nem fogok ezért bárpultot támasztani, meg ilyenek. Meg abban is bízok, hogy talán a fizetős fickók kicsit jobbak is, mint amilyet egy diszkófélében tudnék összeszedni.
2011. ápr. 10. 22:22
6/16 A kérdező kommentje:
Az ajánlott linken sajnos nem találtam győrit. :( De azért köszönöm, elindulok ezen a vonalon.
2011. ápr. 11. 00:14
7/16 anonim válasza:
beszarás... és gondolom nem a méret a lényeg... persze...
szerintem üresnek fogod magad érezni utána de te tudod...
9/16 A kérdező kommentje:
Nem kell beszarni. Nem azért keresek, mert a meglévő pasi farka kicsi lenne, hanem azért mert nincs pasim egyáltalán. Egyedül nevelek egy kisbabát, és gondozok egy magatehetetlent. Pasihoz sem elmenni, sem pasit fogadni nem tudok. Hosszú-hosszú idő óta először van módom házon kívül aludni, és bizony szexelni fogok, akármilyen üresnek is fogom magam érezni utána. (Szerintem pedig fel leszek dobva :P) De flörtölgetni bizony már nem marad időm, ezért a pasit kifizetem, én pedig kiengedtem a gőzt. Ennyi.
2011. ápr. 11. 22:32
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi az Omár-féle javaslatot. 16 éves és negyven kiló. Király.
Asszem, ezt ráhagyjuk... Jó éjt.
2011. ápr. 11. 22:46
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!