Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belemennétek egy ilyen kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki már nagyon régóta tetszett.Most együtt dolgozunk. És hirtelen azzal jött ,hogy legyek a szeretője.

Tetszik és nagyon jól kijövök vele. Csak hát van felesége (nem szereti) és gyereke.... mindig elítéltem az ilyen és érdekes módon most mégis ezen gondolkozom.A pasi viszont azon felül ,hogy tetszik ,vonzódom hozzá még anyagilag is támogatna.Azaz bérelne nekem egy lakást és fizetné, mert akkor a hely is meg lenne oldva ,hogy hol és nem hotelre lenne költve.Hozzáteszem ingyen is megtenném !!, viszont egyedül egy albit nem tudnék fent tartani,lakótárs mellett meg a lebukási veszély nagyon nagy lenne.Ezért mondta. És abba se szólna bele ha lenne egy másik párkapcsolatom. Bár nem szeretnék egyenlőre mást akkor.

Mit csináljak? Mit tennétek a helyembe? Nem tudom milyen az ha valaki szerető , még az ismerőseim között sincs ilyen.

24l

2011. ápr. 10. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Mit tennék a helyedben? Elküldeném a jó büdös francba, hogy legyen már észnél, családja van, egyetlen kaland sem ér annyit, mint hogy otthon várnak. Basszus, milyen férfi az, aki egy ösztönt se tud legyőzni? Semmilyen, nem férfi. Te pedig csak egy ondótartály lennél neki, egy finom, meleg, friss pite... Gratulálok!
2011. ápr. 10. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Még mindig nem.
2011. ápr. 10. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Elküldeném a fenébe. Lecsupaszítva a dolgot, fizetne neked a szexuális szolgáltatásokért. Ergo prostinak néz, és ha elfogadod az is leszel. Nem mentség, hogy nem szereti a nejét, meg hogy 'így könnyebb lenne'.
2011. ápr. 10. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak "céges" lakást biztosítana.
2011. ápr. 10. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Nézz magadba, neked hogy esne ha a férjed fűvel fával csalna meg? Azért van az ember agya, hogy használja és nem arra van hogy a fiókban tartsd. Én a te helyedben nem mennék bele. Egyrészt mert az semmi féle képpen nem volna helyes, hiába nem szereti. Te neki csak arra leszel jó, hogy jol megkúrjon. Semmi másra. Ha van egy kis emberség benned hagyod a p!csába azt az embert, mert igy nem csak a te életed rontod el vele, hanem az ő családját is tönkre teheted vele. Aztán jön majd a lelkiismeretfurdalás...
2011. ápr. 10. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

A helyedben elkezdenék kétségbe esni, és összekaparni magam, mert jelen helyzetben 24 éves vagy, a szavaidból kivéve nincs normális, tiszteleten, szereteten, megbecsülésen alapuló kapcsolatod. Hogy ez miért baj? Mert túl idős vagy ahhoz, h a szüleid/családod pátyolgasson és a dugópajtid nem fog támogatni, ha bajban leszel. ÉS: VAN CSALÁDJA!!Miért akarsz az a ribanc lenni, akivel XY férje kavart...mert a legtöbb ember szemében ennyi lennél. Vagy már az is vagy! Térj észhez, míg nem alacsonyodsz le!

Üdv, 23N - aki belement már hülyeségekbe és most mindennél jobban érzi magát egy stabil párkapcsolatban!

2011. ápr. 10. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez nem rossz felállás, hacsak bele nem szeretsz. Mert onnantól gyötrelem.
2011. ápr. 10. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Azt nem értem hogy ez egyáltalán miért kérdés? Egyértelmű hogy ilyenbe nem megy bele "normális" ember. Vagy nem?
2011. ápr. 10. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

Az éremnek két oldala van. Honnan tudod, hogy a feleségnek nincs szeretője? Honnan tudod, hogy nem beszélték meg, hogy így tartják fent a házasságukat?

Tudom, itt mindenki szent. De azért az nem véletlen, hogy csak annak a 30-as 40-es pasinak nincs huszonéves szeretője, amelyik nem akar. Neten keresztül nem nehéz elvekről papolni.

2011. ápr. 10. 22:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!