Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó dolog a szexbarátság vkinek volt már ebben része milyen élmény volt? 18/l
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 20:38
11/18 anonim válasza:
Szerintem is jó, mindaddig amíg szexről szól. :)
S nem szabad a szexet szeretkezésként kezelni.
Mondjuk, ha újra lenne csak szexkapcsim, azt úgy szeretném, hogy ne kelljen máskor is talizzak a sráccal, semmint szexeléskor.
12/18 anonim válasza:
Van már hozzá "barátod"?:D Ha nincs írj egy levelet..18vagyok.
13/18 anonim válasza:
Nem tudom, lehet csak én vagyok a prűd, de nem tudnék önfeledten, felszabadultan szexelni olyannal, aki iránt nem érzek semmilyen nemű vonzódást. Ha meg vonzódok valakihez, akkor az onnantól az én szememben már nem csak szimpla barátság..
14/18 anonim válasza:
Szerintem igénytelenség, én csak a szerelmemmel szeretkezek, az érzelem nélkülire ott vannak a k*rvák.
15/18 A kérdező kommentje:
szerintem meg ku.rvákkal igénytelenség bár ízlések és pofonok!
2011. ápr. 10. 21:50
16/18 anonim válasza:
Még nem volt benen részem, de szívesen benne lennék, ha gondolod írj, énis 18 vagyok, Budapesten lakok.
17/18 anonim válasza:
ha mind2en tudjátok a határokat akkor nincs gáz viszpnt ha valamelyikötök egyszercsak rájön h többet akar akkor már lesznek problémák. amugy nekem van egypár csaj barátom akikel le is feküdtünk már ha ugy hozta a lépés de alapvetően csak barátok vagyunk
18/18 anonim válasza:
Sztem jó, de tényleg.Nekem sokáig volt ilyen kapcsolatom, és egyben a legjobb haverom is volt.Nem volt tabu témánk mindent megtudtunk beszélni amit a saját párunkkal nem.24n
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!