Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasitipus az amelyik bejön neked?
Figyelt kérdés
Vékony, Kigyurt, Nagydarab pocakos (Sokféle pasi van de ha ebből kéne választani)2011. ápr. 10. 20:21
1/9 anonim válasza:
A pocakos, aki ráadásul magas :) Megveszem értük :)
2/9 anonim válasza:
Ha ezek közül kell választani, akkor a pocakos
4/9 anonim válasza:
Vékony, de nem a szó szoros értelmében, ilyesmi:
(Csak a teste tetszik!!!!) Vékony de azért némi izom is fellelhető. Hát ez van...
20/L
5/9 anonim válasza:
Ha ránézésre kellene választani, a nagydarab pocakos. Ehhez képest egy vékonykába szerettem bele. :D
7/9 anonim válasza:
magas izmos nem túl kigyurt:::a vékony semmi képpen!!
8/9 anonim válasza:
20.59-essel vagyok egy véleményen:)
9/9 anonim válasza:
Legyen magas, és pocakja is lehet.De ne legyen túl elhízott.Én utálom a kigyurt alakot.Én magam egy vékony és nem túl magas csaj vok és mégis a mackósabb pasikat szeretem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!