Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Gyertyafény, romantika...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Gyertyafény, romantika, lágy szeretkezésre vágytok inkább vagy inkább arra, hogy a párotok leteperjen és jó keményen megrakjon?

Figyelt kérdés
Melyiket élvezitek jobban? Tudom, hogy mind kettő kell néha, de nálatok melyik van nagyobb részt? Vagy melyiket szeretnétek jobban?
2011. ápr. 10. 18:57
 1/10 Alexxxxxa ***** válasza:
mikor melyikre.. mind2 bejön :)
2011. ápr. 10. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Aranyközépút
2011. ápr. 10. 19:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Aranyközépút? Mondjuk, ha romantkusan indul, de a végére azért bevadul?
2011. ápr. 10. 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Erre tényleg nem lehet válaszolni. Mert aki szerelmes és vadabb természetű a szexualitása, annak mindkettő ugyanolyan fontos. A romantikus azért jó olyankor, mert abból igazán érzi a másik, hogy szeretjük őt. A vadabb szex közben meg kiélhetjük a vágyainkat, és ha mindketten benne vagyunk, akkor is ugyanolyan egyek lehetünk.
2011. ápr. 10. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
En azt imadom ha jol megrak!!
2011. ápr. 10. 19:05
 6/10 anonim ***** válasza:

hangulatfüggő :)

most épp az utóbbira vágynék...

2011. ápr. 10. 19:11
 7/10 anonim válasza:
Szerintem is hangulatfüggő, de mindkettő jó.
2011. ápr. 10. 19:28
 8/10 anonim válasza:
én inkább romantikus típus vagyok így az első de ha úgy alakul akkor bármelyik
2011. ápr. 10. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Első. Nekem egyáltalán nem jön be a második. Legalábbis élvezni nem igazán élvezem.
2011. ápr. 10. 21:06
 10/10 anonim válasza:

Uhh, én nagyon szeretem a vad szexet. Legutóbb kocsiban csináltuk (megállt az autó és nem ment tovább ezért elütöttük az időt) iszonyatosan jó volt. Én akkor először csináltam kocsiban. Ráültem, én is mozogtam, ő is mozgott, aztán hozzásimultam és elkezdtem a nyakát csókolgatni. Mit ne mondjak, nagyon szenvedélyes volt. Aztán megfordultunk, én voltam alul, ő pedig hihetetlen gyorsasággal és erővel elkezdett dugni. Sokáig. Nagyon élveztem.

Ez az akció előtt volt romantikus együttlétünk is, mikor tényleg az van hgy finoman kényeztet, odafigyel rám. (Persze a vad szexnél is figyel.) Romantikázni is szeretek, de mostanában inkább a durva szexet helyezem előnybe

2018. szept. 8. 18:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!