Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi esély van így az AIDS-re?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van így az AIDS-re?

Figyelt kérdés

A barátnőm a legelső alkalommal mikor lefeküdtünk, 2-3mp-re rám ült gumi nélkül, ám utána már rendszeresen, odafigyelve használtunk gumit. Előttem 3-4 partnere volt. Ez a dolog körülbelül másfél éve történt. A kérdés adott:)

Ne nevezzétek FAKE-nek, mert komolyan érdekel a dolog!

(Tisztában vagyok a HIV fertőzés lefolyásával, és a fertőzéstől számított pár héten belül jelentkező "tünetek" (fáradékonyság, rossz közérzet, kiütések stb.) nem jelentkeztek. A barátnőmbe bízok, igaz pár hónapja szakítottunk. Pusztán felvetődött bennem a dolog.)

2011. ápr. 10. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Pár hónapja szakítottatok?

Ha ez akkor nem érdekelt téged, akkor most miért foglalkoztat? :O

2011. ápr. 10. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:

A bizalom minden kapcsolat alapja:D

Öreg nem vagy semmi, kinéznéd a csajodból hogy AIDS-es?:D

2011. ápr. 10. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát biztos csak akkor lehetsz, ha elmész szűrésre.
2011. ápr. 10. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
először azt hittem SP-vel voltál, de aztán megnéztem, hát öregem, attól még, hogy a csaj akivel voltál, végig ment rajta fél Magyarország nem azt jelenti, hogy AIDS-es...
2011. ápr. 10. 17:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudom igazából, hogy most ez miért foglalkoztat. Valamiért felvetődött bennem a gondolat.
2011. ápr. 10. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
hát nem valami sok az esélye... de ha biztosra akarsz menni, menj el véradásra, ha gond van értesítenek.
2011. ápr. 10. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a betegség nem olyan gyakori, mint ahogy azt híresztelik. Aki viszonylag normálisan éli a nemi életét, annak nagyon kicsi az esélye, hogy elkapja itt Magyarországon az AIDS-t.

Attól mert volt pár barátja, még nem kapta el a fertőzést feltétlenül.

2011. ápr. 10. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
atyaég xdddd okrvolt?
2011. ápr. 10. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!