Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány remeg petting kozben, az mit jelent?
Figyelt kérdés
19F vagyok de sajnos még nem voltam lányal,barátnom se volt2011. ápr. 10. 16:57
12/15 anonim válasza:
epilepsziás rohamot kapott, te disznó, te meg közben folytattad a pettinget, pedig mindenki tudja, hogy ha remeg akkor az epilepszia, máskor hívd ki a mentőt.
Ha meg szexuálisan tervezel valakivel valamit, akkor legalább előtte olvass bele egy-két dologba!
14/15 anonim válasza:
isstenemm, a dömperes odatett XDDDDDDD
15/15 anonim válasza:
Sztem izgul, a szó minden értelmében.Azért is mert nem ismeritek egymást és azért is mert tetszik neki amit csináltok.Én is szoktam reszketni egy forró együttlétnél, sőt még utána is néha kis ideig remeg a lábam. :D 24n
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!