Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jobban élvezem vibrátorral,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban élvezem vibrátorral, mint a barátommal. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
A méter kb ugyanaz,sőt,még rosszul sem csinálja a barátom,gyorsan sem élvez el,de utána mégis maszturbálnom kell,hogy nekem is jó legyen. A barátommal fáj a lábam a sok terpesztől,a vibrátorral semmi bajom. Soha nem volt amúgy orgazmusom,se pasival,se vibrátorral,de a vibrátor valahogy mégis jobb. Mindig kiküldöm a szobából zuhanyozni,vagy ilyesmi,de ő is észrevette,hogy valami nincs rendben. Mit tudok csinálni,hogy élvezzem vele?
2011. ápr. 10. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk amikor vele vagy, még akkor vedd elő a vibrit és kérd hogy ő játszon vele rajtad, benned, közbe ő is szeretkezzen veled stb. Talán így jobban érzed magad, és ő sincs kizárva a saját élvezkedésedből.

Amúgy én sem élvezem el ha a párommal szexelek, csak saját kezemtől. És hiába ingerlem a csiklóm miközben ő dug, akkor meg nem tudok arra koncentrálni... hülyén hangzik, de ez van. Vele jól érzem magam, magammal meg elélvezek végre.

Irigylem a nőket, akik aktus közben élveznek el, nekem még nem jött össze, bár még ki tudja, talán egyszer...

2011. ápr. 10. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy szégyellem magam emiatt,és nem merem neki elmondani. :(
2011. ápr. 10. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Higgyél magadban és a párodban, hogy megtudjátok csinálni. Persze éld át amennyire csak tudod, zárj ki minden körülményt és csak arra koncentrálj. Feltétlenül mond el neki minden kívánságod, hogy mit is szeretnél. Sokat könnyít a dolgon, ha nem neki kell kitalálni. Menni fog! F16
2011. ápr. 10. 17:00
 4/4 anonim válasza:

Szerintem is be kellene ezt vallanod neki. :)

Nekem az a szokásom, hogy halkan suttogom, ha van még valami vágyam az aktus közben.

Szerintem kipróbálhatnad, hogy sugd a fülébe, hogy simogassa, masszírozza a puncidat amíg te is elmész... nem feltétlenül vibrátorral, hanem inkább saját kezével...

Vagy például az aktus közben egy rövidke simizési szünetet is ki lehetne próbálni. Van akinél bejön.

2011. ápr. 10. 17:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!