Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek baj hogy 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

***verus*** kérdése:

Szerintetek baj hogy 20 évesen állandóan szexelni akarok?

Figyelt kérdés
Ezelőtt sose akartam, de mióta elvesztettem a szűzességem a barátommal több mint egy éva azóta állandóan csak szeretkezni akarok vele, mindig csak arra gondolok, hogy de jó lenne ha lefeküdnék. sezrintetek ez egészséges? Mi a véleményetek?
2011. ápr. 10. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon egészséges, irigylem a barátodat, én is hasonló helyzetben vagyok, de a barátnőm nem mindig mutat hajlandóságot...
2011. ápr. 10. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen èn kajàlni is akarok
2011. ápr. 10. 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért baj ez. Használjátok ki.
2011. ápr. 10. 15:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen egészséges :D
2011. ápr. 10. 15:42
 5/12 anonim ***** válasza:
azta de irigyellek :D akkor tényleg a megfelelő emberrel jöttél össze!
2011. ápr. 10. 15:43
 6/12 anonim válasza:
de jo nektek!én is szeretnék ilyen helyzetbe lenni
2011. ápr. 10. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Normális persze :-) Ebben semmi rossz nincsen,addig kell csinálni amíg lehet :-)

Eleinte én is féltem mikor elvesztettem a szűzeségem de utána hajajjajjjj :D :D

És az a jó ha nem csak a szex kell hanem szeretitek is egymást nagyon,de gondolom ez így is van :-)

22/L

2011. ápr. 10. 15:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Üzenem a barátodnak hogy ő a legnagyobb mázlista kerek e világon!

23/F

2011. ápr. 10. 15:47
 9/12 Futurare ***** válasza:
Örülj. Sokan ezt magyarázzuk a 13 éves butáknak, hogy ha nem akkor kezdik el, hanem később, akkor nem égnek ki, és ahogyan te is, még 20 évesen is kívánják az aktus, és nem csak pénzt keresnek vele(vagy autót).
2011. ápr. 10. 15:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen normális ;) optimális esetben mindenki így érzi, amikor tart a nagy szerelem, dúlnak a hormonok...

Kedves utolsó: már ne haragudj meg, de rohadt nagy marhaságot írtál. 14 évesen vesztettem el a szüzességem (ő volt az első kapcsolatom, 5 évig tartott), de most a fél éves új kapcsolatomban úgy érzem magam, mint a kérdező. Kiégni? aha, persze:)

2011. ápr. 10. 16:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!