Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő akarja az anál-sexet, én pedig nem. Mit tegyek?
Ha nem akarod, ne menj bele. Miért neked kell elfogadnod az ő döntését, miért nem tartja ő tiszteletben?
Engem sose izgatott az anális szex, de az egyik barátom állandóan ezzel jött. A végére már annyira az agyamra ment vele, hogy belementem. 30-40 percig izgatott, tágítgatott, de mivel nekem nem jött be a dolog, nem tudtam igazán ellazulni, meg kedvem se volt hozzá, de hagytam. A végén gondolom megunta, és nagy nehezen begyömöszölt a farkából 2-3 centit, iszonyatosan fájt, vérzett is, könny szökött a szemembe. Tovább nem sikerült neki, de még legalább egy fél órát kínlódtunk. Megfogadtam, hogy SOHA többet. És megbántam, hogy hagytam magam.
akkor szerintem ezen kár is gondolkoznod, ha szeret, elfogadja a döntésed.
Ő szeretkezne veled akkor mikor menstruálsz? Sok pasinak ez az undorító, nem csinálná, neked az ánális szex. Ennyi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!