Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ő akarja az anál-sexet, én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő akarja az anál-sexet, én pedig nem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon szeretné az anál-szexet,én pedig sosem engedem neki.Kellemetlennek tartom,és ugy gondolom,h fáj is.mi a véleményetek?
2011. ápr. 10. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, ne menj bele, nem kötelező, nem kell, ilyen egyszerű, soha nem értettem azokat a nőket, akik a saját akaratuk feladják, és beáldozzák magukat, hogy jó hát ha akarja. Neked fáj, nem neki, kérdezd meg ő mit szólna ha feldugnál valamit a seggébe?
2011. ápr. 10. 16:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, ne menj bele. Miért neked kell elfogadnod az ő döntését, miért nem tartja ő tiszteletben?

Engem sose izgatott az anális szex, de az egyik barátom állandóan ezzel jött. A végére már annyira az agyamra ment vele, hogy belementem. 30-40 percig izgatott, tágítgatott, de mivel nekem nem jött be a dolog, nem tudtam igazán ellazulni, meg kedvem se volt hozzá, de hagytam. A végén gondolom megunta, és nagy nehezen begyömöszölt a farkából 2-3 centit, iszonyatosan fájt, vérzett is, könny szökött a szemembe. Tovább nem sikerült neki, de még legalább egy fél órát kínlódtunk. Megfogadtam, hogy SOHA többet. És megbántam, hogy hagytam magam.

2011. ápr. 10. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Míg nem próbáltad, miért mondasz bármit is? Próbáld ki, és lehet, megtetszik. Az, hogy az előzőek közül valakinek nem jött be, az semmit nem jelent. Egyetlenegy eset, nem lehet ebből arra hivatkozni, hogy biztos rossz.
2011. ápr. 10. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nem kívánja és nem akarja márpedig igenis rossz lesz neki, mert nem fog tudni ellazulni se. Kár erőltetni.
2011. ápr. 10. 19:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a leg nagyobb gond,hogy én nem is kivánom azt.Inkább maradok a hagyományos helyen,bármilyen pózban,csak ezt ne kelljen csináljam..
2011. ápr. 11. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:

akkor szerintem ezen kár is gondolkoznod, ha szeret, elfogadja a döntésed.

Ő szeretkezne veled akkor mikor menstruálsz? Sok pasinak ez az undorító, nem csinálná, neked az ánális szex. Ennyi.

2011. ápr. 11. 18:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!