Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek a párommal hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a párommal hogy elfogadja?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy imádok lovagolni és közben hangosa nyögni és sikitani de őt ez zavarja.mondván azért mert eddig nem tettem ilyet és nem szoktam magam ennyire elengedni.fogjam vissza magam és sikitozak és ne nyögjek?segitsetek mit tegyek??
2011. ápr. 10. 15:18
 1/8 anonim válasza:
hát ilyet még nem hallottam, én szeretem ha nyög a csajom, mert tudom hogy jól csinálom ;) 20/f
2011. ápr. 10. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:
lepd meg egy ilyennel: [link]
2011. ápr. 10. 15:40
 3/8 anonim válasza:
a baratod vagy szegyenlos ,vagy nem szeret elegge!
2011. ápr. 10. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:

???

Ha ez nem kamukérdés, akkor nagyon gáz barátod van már nem azért. Fogd vissza magad és ne élvezd annyira? Valahol a röhejes és a szánalmas között van ez a reakció félúton...

2011. ápr. 10. 16:36
 5/8 anonim válasza:

Nos, vélemményem szerint ez attól függ, hogyan csináljátok. Mert például ha a nyögéseid és sikolyai dáthaladszodnak a szomszédba vagy épp valamelyikötök csaladjának kell hallgatnia, akkor megértem a barátodat.

Különben én is a csöndesebb légyottokat kedvelem... De ez csupán azért van mert attól tartok, hogy esetleg kihallatszik a túl nagy zaj... Ha nem volna senki a közelben, mint például ha egy egyedüli házban csinálnám valakivel, egyáltalán nem zavarna ha sikoltozik vagy nyögdécsel... Élvezze csak bátran. :)

2011. ápr. 10. 17:20
 6/8 A kérdező kommentje:
külön élünk a szülőktől szomszédunkban meg nem lakik senki
2011. ápr. 10. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:

A barátod kicsit hülye, én imádom ha egy nő elengedi magát és extázisba esik, de szerintem a legtöbb férfi szereti...

:-)

2011. ápr. 10. 20:07
 8/8 anonim válasza:

Ez esetben azt tudom javasolni, hogy beszélgess el vele erről a témában, szégyenlősség nélkül.

Kérdezd meg bátran, hogy miért zavaja? Mond el neki, hogy neked enélkül nem ugyanolyan élvezetes, és hogy ugyse hallja senki. :)

Esetleg kompromisszumot is köthetnétek. Például, hogy heti egyszer az ő kedvéért lemondassz a sikolyokról és nyögésekről. Bár ez neked akkor is hátrány.

Vagy javasolhatod, hogy ő is próbáljon meg nyögni, vagy valamiképpen jelezze, hogy élvezi.

A szexuális együttlétek nem csak róla szólnak, hanem mindkettőtökről. Így nem lenne egyáltalán igazságos az a tény, hogy te lemondj egy számodra fontos részről az együttlétekkor, csak azért mert őt zavarja.

2011. ápr. 10. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!