Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a párommal hogy elfogadja?
???
Ha ez nem kamukérdés, akkor nagyon gáz barátod van már nem azért. Fogd vissza magad és ne élvezd annyira? Valahol a röhejes és a szánalmas között van ez a reakció félúton...
Nos, vélemményem szerint ez attól függ, hogyan csináljátok. Mert például ha a nyögéseid és sikolyai dáthaladszodnak a szomszédba vagy épp valamelyikötök csaladjának kell hallgatnia, akkor megértem a barátodat.
Különben én is a csöndesebb légyottokat kedvelem... De ez csupán azért van mert attól tartok, hogy esetleg kihallatszik a túl nagy zaj... Ha nem volna senki a közelben, mint például ha egy egyedüli házban csinálnám valakivel, egyáltalán nem zavarna ha sikoltozik vagy nyögdécsel... Élvezze csak bátran. :)
A barátod kicsit hülye, én imádom ha egy nő elengedi magát és extázisba esik, de szerintem a legtöbb férfi szereti...
:-)
Ez esetben azt tudom javasolni, hogy beszélgess el vele erről a témában, szégyenlősség nélkül.
Kérdezd meg bátran, hogy miért zavaja? Mond el neki, hogy neked enélkül nem ugyanolyan élvezetes, és hogy ugyse hallja senki. :)
Esetleg kompromisszumot is köthetnétek. Például, hogy heti egyszer az ő kedvéért lemondassz a sikolyokról és nyögésekről. Bár ez neked akkor is hátrány.
Vagy javasolhatod, hogy ő is próbáljon meg nyögni, vagy valamiképpen jelezze, hogy élvezi.
A szexuális együttlétek nem csak róla szólnak, hanem mindkettőtökről. Így nem lenne egyáltalán igazságos az a tény, hogy te lemondj egy számodra fontos részről az együttlétekkor, csak azért mert őt zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!