Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ha hánynom kell orális sex közbe? Nyomjam bele a sütibe? 16/l
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 15:03
12/17 anonim válasza:
panírozd be és tálald zöldségekkel
13/17 anonim válasza:
mivan?
ezt nemértem ,de látom a többiek sem. még nemvaló neked a sex
14/17 anonim válasza:
Oké, nekem azt hiszem összeállt, hogy mire gondolsz, de szerintem ez butaság. Nem kell semmi ilyesmit csinálni. Ha úgy gondolod, hogy neked ennyire nem jó az orális szex, akkor mondd meg neki, hogy te nem szeretnéd, vagy próbáljátok ki, de ha nem jó, hagyd abba, és neki is meg kellene értenie, hogy te nem szeretnéd, nem tetszik a dolod. Ha ezt nem képes elfogadni, akkor meg nem érett még ő sem a szexhez.
15/17 anonim válasza:
Fürödjetek előtte és akkor nem lesz semmiféle íze. Maximum az előváladéknak, az meg sós. Ha -ahogy már előttem is írták- sok nyállal csinálod, észre sem veszed.
16/17 anonim válasza:
Csináljátok seggből-szájba, az a legfincsibb!
-.-"
17/17 anonim válasza:
Butaság amit kérdeztél! Neked tényleg nem való a szex. Várj még pár évet!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!