Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mi volt a legintimebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi volt a legintimebb dolog, ami történt közöttetek, és az egyik barátnőtök között?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ekőttem szólóknak :ez néző pont kérdése... az h kipróbálta lánnyal okés . és szerintem társadalmilag elfogadott. nem kell egyből h baszasd meg magad 1 állattal meg stb. bizonyos keretek közt kell kiélvezni az életet azzal nem árt senkinek ha kiprobálta sok leszbikus van. a drogok meg az ilyesmi az már más kategória ha értelmes ember vagy akkor megérted.
2011. ápr. 14. 17:53
 12/15 zitaszabo ***** válasza:
Én még csak smároltam barátnőmmel,de csak amíg nem volt komoly kapcsolatom.Nem volt egyikünk sem részeg.Jó volt.Többször is csináltuk.Csinálnék többet is lánnyal.Viszont eben nagyon válogatós vagyok.Nem elég hogy jól nézzen ki.Nekem az kell, hogy legyen dögös kisugárzása.Így , hogy van pasim viszont nem csinálom,mert hát nem csalom meg,de atttól még néha gondolok lány-lány dologra.
2011. ápr. 14. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem én sem,hogy mindent,hogy ilyen szánalmas dolgokat mint amiket irtál...szerintem ebben semmi rossz nincsen!Egyszer történt meg,akkor jól esett és ennyi.Nem lettem leszbikus!Inkább ez sztem is,minthogy halálra drogozzam magam stb stb.Na mind1,kérdeztek és válaszoltam,ha nem tetszik akkor igy jártál...
2011. ápr. 14. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:

mi smároltunk (csak úgy)

aztán mindketten felizgultunk és lefeküdtünk egymással :)

azóta is gyakran csináljuk :)

imádjuk egymást, mindezt úgy, hogy mindkettőnknek van pasija (néha ők is nézik, beszálnak)

2011. ápr. 14. 19:27
 15/15 anonim ***** válasza:

17:18

Villával? :O :D

2011. ápr. 14. 20:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!