Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vibrátorral napi két-háromszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vibrátorral napi két-háromszor van orgazmusom, de még szűz vagyok, és nem voltam fiúval. Ez a későbbiekben problémát okozhat?

Figyelt kérdés
Mivel egy férfi szerszáma nem hasonlítható egy vibrátor teljesítményéhez...Lehet,hogy fiúval nem lesz orgazmusom? Jobb lenne,ha inkább abbahagynám vibrátorral?
2011. ápr. 10. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
A vibrátorral már a szűzhártyádat rég átszakítottad, tehát teljes mértékben már most sem vagy szűz.
2011. ápr. 10. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Fèrfival màr nem csinàlhatod pròbàld lòval!
2011. ápr. 10. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem okoz problémát. Csak ha kitapasztalod, hogyan jó neked, irányítsd majd a partneredet.
2011. ápr. 10. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszolónak nincs igaza. Addig szűz maradsz amíg egy pasi nem hatol beléd, az lényegtelen hogy milyen állapotban van akkor a szűzhártyád. Valószínűleg könyebben elfogsz menni, mintha azt se tudnád hogy néz ki egy hüvelyi orgazmus. Csak majd ne felejtsétek el "tanítgatni" egymást. Semmi sem megy egyből, bár vannak kivételek :D

18/L

2011. ápr. 10. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

LANYOK,IDEFIGYELJETEK.

Fiu vagyok,velemenyem az,hogy vibratorral szetereszteni a szuzesseged,vilag egyik legnagyobb ostobasaga.

Ha szerintetek szuzek vagytok meg attol,tevedtek.

Max elmeletileg.A fiu nincs mar amit tagitson.

23f.

Sajnalom az ilyen lanyokat.

2011. ápr. 10. 14:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van. Mikor elveszted a szüzességed -gondolok itt arra, hogy járt-e már benned valaki/valami- azt a fiúnak kéne meghagyni, hogy egy új dolog legyen, egy új élmény, amibe a barátod tud beavatni. Sokkal jobb érzés az a tudat, hogy itt még senki nem volt.

És igen, Én is sajnálom a veled hasonló helyzetben lévő lányokat.

2011. ápr. 10. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:

én meg de szerettem volna olyan pasival lenni, aki nem dugta még meg a markát... de hát nem sok ilyen van.

Az a napi 2-3 szerintem sok, és érdemes lenne vigyáznod, mert nehogy később csak így tudj kielégülni.

2011. ápr. 10. 18:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!