Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17 hetes vagyok elvileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 hetes vagyok elvileg kiszámoltam a kalkulátorban hogy hány hetes vagyok és 20 hétnél tartok. Az lehetséges hogy el vagyok számolva 3 héttel?

Figyelt kérdés
A mestruáciom mindig pontosan jött meg és mindig csak 6 napig tartott. Szerintetek ja és nagy a babám is a mérete is megfelel a 20 hétnek.Nagy hasam is van még nem kéne lennie 17 hetesnek ilyen nagynak ?
2008. febr. 10. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció első napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.
2008. febr. 10. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem értem,hogy a kérdésed mit keres itt...

Nos,a doki az UH-kor mit mondott?Gr.v. hez mi van írva?Az ultrahangos gép is a méretek alapján határozza meg a baba méretét.Jobb lenne,ha a dokiddal törődnél,és nem eg idióta netes kalkulátorral.Valószínűleg az számolt el.

A pocakméret meg tényleg más.Nekem alig volt a pocim a 23.hétig,aztán most meg akkora,hogy édesanyám az ikrekkel üldöz.

2008. febr. 11. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!