Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy fáj neki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy fáj neki, ha még rajta van a bőr?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, aki tegnap feküdt le először fiúval. Próbáltam őt kézzel is izgatni, de azt mondta, hogy nem jó, mivel fáj neki. Kérdeztem, hogy miért, erre ő, hogy amíg rajta van a bőr, addig fáj és nagyon érzékeny. Ezt nem értem? Világosítson fel légyszi valaki, nagyon tapasztalatlan vagyok e téren.
2011. ápr. 10. 13:51
1 2
 1/13 93Mumus ***** válasza:
szerintem a srácnak fitymaszűkülete van...
2011. ápr. 10. 13:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem olyan valami, amiről tudnom kéne? Nem akarok tapasztalatlannak tűnni előtte.
2011. ápr. 10. 13:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem árt ha Te is tudod.Hogy normál esetben a fityma lehúzható a makkról.Szexelni csak így lehet.Ha neki nem visszahúzható,akkor vagy le van tapadva,vagy fitymaszűkülete van,ami magától nem fog elmúlni.És amíg nem műküdik,addig no szex,mert ha erőszakoskodtok vele,akkor berepedhet,elszakadhat,és nagyon fáj.
2011. ápr. 10. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:

hát szerintem semminek nem kéne fájnia egy fiúnál szexnél... menjen orvoshoz, tényleg lehet fitymaszűkület.

nyugi, erről nem kell tudnod, vagyis nem ciki ha nem tudsz róla. sőt... az ciki hogy ő tud róla és nem ment vele orvoshoz.

2011. ápr. 10. 14:02
 5/13 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 10. 14:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Tehát a fitymát szex előtt le kell húzni a makkról? Jól értem? Ha pl. elkezdjük és én kézzel akarom izgatni, akkor ezt nekem kell megtennem? Mármint lehúzni a fitymát? Normál esetben ennek nem szabadna fájnia? Tehát, ha nem húzom le, akkor sem szabadna fájnia? Úgy miért nem lehet szexelni, ha rajta van még a fityma a makkon?
2011. ápr. 10. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
2011. ápr. 10. 14:32
 8/13 anonim ***** válasza:
szerintem olvasgass előtte minthogy a sexen járjon az eszed.. látszik hogy nagyon tapasztalatlan vagy... ez így "veszélyes" is lehet..
2011. ápr. 10. 15:30
 9/13 A kérdező kommentje:

Éppen azért írtam ide, hogy ne legyek tapasztalatlan!

Egyébként más téren nem vagyok az, ha a védekezésre gondolsz például. Csak mivel még nem voltam együtt férfival eddig, ezt konkrétan nem tudom.

2011. ápr. 10. 15:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy Te ne húzogasd, menjen el orvoshoz, addig ne is próbáljátok, mert lehet, hogy -mint előttem is írták- megrepedhet a fityma és ezzel csak még jobban kitolnátok a várakozási időt.
2011. ápr. 10. 15:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!